Mergi direct la conținut »
VIAŢA BATE FILMUL. Gimnastul Drăgulescu a ratat ocazia de a fi UNIC în lume
Sport Libertatea > Sport

VIAŢA BATE FILMUL. Gimnastul Drăgulescu a ratat ocazia de a fi UNIC în lume

Marian Drăgulescu (35 de ani) ar fi putut să-şi transforme viaţa într-o adevărată telenovelă dacă nu ar fi divorţat de Larisa. Putea  avea cea mai tânără cumnată din lume.

În familia Larisei (30 de ani), fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, viaţa bate filmul. Şi nu e doar o butadă de moment. Sportnews.ro a aflat că fosta soţie a gimnastului are o surioară de doar câteva luni. Cum a fost posibil acest lucru? Tatăl blondinei, în vârstă de 50 de ani, a divorţat după un mariaj de 30 de ani, cuplându-se cu femeie mult mai tânără, cu care a făcut o fetiţă. Aşa se face că Larisa are o soră vitregă, iar Marian Drăgulescu (foto, în articol) a ratat ocazia de a avea cea mai tânără cumnată din lume.

Contactată telefonic de Sportnews.ro, Larisa a confirmat această informaţie:

”Nu ştiu cum aţi aflat, dar, este adevărat. Mai am o surioară de doar câteva luni….Chiar dacă e sora vitregă, voi avea mare grijă de ea! Probabil că tata a vrut să aibă un băiat, dar uite că tot o fată are”, a explicat Larisa Drăgulescu. Din prima căsătorie, tatăl Larisei are trei fete: Mihaela ( 32 de ani), Larisa ( 30 de ani) şi Raluca ( 26 de ani).

Larisa (în roşu) are o surioară de doar câteva luni

Close
Închide
  Close