MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 11:37

Dumitru Dragomir, despre Liga Națiunilor: ”E ca tablele fără zaruri”

Distribuie

Dumitru Dragomir nu este impresionat de competiția în care România joacă, astăzi, în Lituania pentru un loc la Euro 2020: ”Liga Națiunilor n-are nici cap, nici coadă!”

România va susține, astăzi, de la ora 21.45, la Vilnius, cu Lituania, a treia partidă din Liga Națiunilor. Un meci pe care tricolorii trebuie să-l câștige, dacă vor să rămână în cărți pentru locul 1 în grupă.

Partida de la Vilnius se anunță dificilă, cu atât mai mult cu cât se va disputa pe un teren sintetic în care valorile se ”nivelează”. Chiar și așa, tricolorii sunt optimiști că se vor întoarce cu cele trei puncte ”obligatorii”, înainte de marea dispută de duminică, cu Serbia, de pe Arena Națională. Această ”agitație” din jurul echipei naționale l-a lăsat însă indiferent pe Dumitru Dragomir. Asta din cauza competiției ”inventate” de UEFA, care precede practic preliminariile pentru Campionatul European din 2020, turneu final organizat în 12 orașe, printre care și București.

”Această competiție nu-mi spune nimic! Liga Națiunilor n-are nici cap, nici coadă!”, a declarat, pentru Libertatea, Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a continuat: ”Liga asta nu are substanță. E ca și cum ai juca table pe gratis”. În aceste condiții, meciurile cu Lituania și cu Serbia contează doar pentru palmares în opinia ex-șefului de la Ligă: ”Sunt meciuri de palmares. Sper ca România să le câștige pe amândouă”.

În ceea ce privește echipa națională, Dragomir crede că aceasta poate crește sub ”bagheta” selecționerului Cosmin Contra: ”Cred că echipa națională este pe un drum bun, de când a venit selecționer Cosmin Contra. E unul dintre foștii lideri ai echipei naționale. Contra a fost fotbalist, domnule, doar n-a jucat degeaba pe la AC Milan sau Atletico Madrid. E ambițos și va transmite acest lucru și băieților”.

 

 

Citește mai multe despre Dumitru Dragomir, Liga Națiunilor și lituania - românia pe Libertatea.

Comentarii