MENIU CAUTĂ
28 Iul. 2018 20:00

Dunărea Călărași – CFR Cluj 0-0. Toate reacțiile. Lui Culio îi pare rău după foștii conducători: ”Au fost corecți, am lucrat fantastic”

Distribuie

Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0. Toate reacțiile. Lui Culio îi pare rău după foștii conducători: ”Au fost corecți, am lucrat fantastic”.

„S-a vorbit prea mult săptămâna asta, s-a zis despre Culio că a dat afară antrenorul, dar nu a fost așa, sunt minciuni. În Polonia, a fost o miuță la un antrenament, l-am lovit pe Djoko, el pe mine, ne-am certat, dar totul a fost legat de fotbal.

După asta, am vorbit cu antrenorul, pentru că aveam o relație foarte bună cu el, și i-am spus să-mi dea amendă, pentru că am greșit. Apoi mi-am cerut scuze față de toată echipa.

Le-am spus că am greșit, că o să primesc o amendă și asta a fost. După, că echipa, că eu l-am dat afară, nu e nimic adevarat. Așa e la fotbal. Am făcut o Supercupă fantastică, s-a jucat bine, la fel și în prima etapă, chiar dacă nu am câștigat. Nu cred că a fost bine, dar a fost decizia conducerii, iar eu sunt pe teren.

Îmi pare rău de plecarea lui Copilu, a lui Mara… Au fost corecți cu tot ce am vorbit și am lucrat fantastic un an'.

Juan Culio, CFR Cluj

Dunărea Călărași – CFR Cluj 0-0. Conceicao: „Pe mine m-au dat afară după ce am câștigat Cupa și Supercupa'

'Am întâlnit o echipă agresivă, care s-a apărat cu mulți oameni. Am făcut o repriză bună cu multe ocazii de gol. Așa e fotbalul. Am avut puțin timp să schimb ceva. Am schimbat doi jucători și echipa a devenit mai ofensivă.

 Am fost mai agresivi, dar avem nevoie de prea multe ocazii de gol pentru a marca. Se poate îndrepta situația cu multă muncă. Avem ocazii, dar nu avem capacitatea de a înscrie. Decizia a fost a conducerii. Am fost dat afară acum nouă ani după ce am câștigat Cupa și Supercupa'.
Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj
„Două meciuri, nicio victorie, 100 de ocazii, dar nu e criză. Dacă o vom baga în poartă, vom da vreo 5 goluri la fiecare echipă pe care o vom prinde.

Am controlat jocul, suntem bine, dar ne-a destabilizat puțin această despărțire de antrenor. O să ne descurcăm noi.

Conducerea decide soarta antrenorului, dar este și vina noastră. Nu s-ar fi întâmplat nimic dacă abordam altfel meciul cu Malmo. CFR este un club mare, normal să aibă pretenți de la primul meci în Europa'.
George Țucudean, atacant CFR Cluj

„Mă bucur foarte mult, este un început peste aşteptările noastre. Mă bucur că am obţinut un punct împotriva campioanei, au venit motivaţi, mai ales după ce s-a întâmplat în ultima săptămâna la ei.

Foarte mult a contat victoria din prima etapă, am început cu o victorie la Viitorul, o echipă care joacă un fotbal foarte bun (…) CFR-ul are jucători care pot să decidă un meci. Este un punct, într-adevăr, câştigat.

Este o echipă cu un buget fantastic, este o echipă care a jucat primul meci pe teren propriu în Liga 1. CFR-ul a avut o evoluţie consistentă, bună. Le doresc mult succes în returul cu Malmo, cred că pot să întoarcă rezultatul (…)

E imposibil să dai un antrenor afară după o etapă, şi eu am avut aceeasşi experienţă la Chiajna'.
Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași


Citește și: REPORTAJ/ Gabriela Moise este șefă de promoție și va îmbrăca în curând haina de jandarm: „Nu-mi place să-mi planific viitorul în detaliu, ci să mă surprindă

Comentarii