Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dunărea Călărași învinge la Clinceni. Cezar Lungu, prea bun, prea ca la țară!

Dunărea Călărași învinge la Clinceni. Cezar Lungu, prea bun, prea ca la țară!

[gallery ids="1328945,1328946,1328947,1328948,1328949,1328950,1328951,1328952"]

Dunărea Călărași și-a revenit foarte repede după înfrângerea cu Rapid și a reușit să obțină o victorie importantă împotriva celor de la Academica Clinceni, o formație care se luptă pentru promovarea în Liga 1. Portarul călărășenilor, Cezar Lungu, a fost omul meciului, salvând Dunărea după ce a apărat o lovitură de pedeapsă la scorul de 0 – 1.

Un meci interesant între două echipe calificate în play-off/

Pe un teren greu, plin cu apă s-a disputat un meci frumos, cu multe faze de poartă și emoții mari pentru cei care au venit pe Arena din Clinceni să-și susțină favoriții. În tribunele stadionului au fost și oaspeți de seamă, Țiți Dumitriu, Ioan Andone și Mihai Stoica. Fostul director tehnic al echipei Prefab Modelu, o fostă echipă din Liga  2-a din Călărași, a lăudat prestația elevilor lui Ad Mihalcea și a afirmat că echipa are mari șanse să promoveze, pentru că are în componență jucători experimentați de talia meciurilor din Liga 1.  

Alami deschide scorul

Țenea are prima ocazie la poarta lui Marinescu, în minutul 9 ca apoi Kuku, de la gazde, să trimită în bara transversală un balon cu capul (11). Cel mai bun jucător de pe teren, portarul Cezar Lungu are prima intervenție în minutul 13, atunci când atacantul celor de la Clinceni, Kuku, îl încearcă pe acesta cu un șut de la 16 metri. În minutul 30, vine cea mai controversată fază. Alami preia un balon scăpat printre degete de portarul Marinescu, marchează, dar golul este anulat pe motiv de fault. Până la urmă, Dunărea marchează un gol valabil, singurul al meciului, în minutul 36. Alami Saifreddine înscrie cu un șut de la marginea careului de 16 metri, 0 – 1. Până la final, doar Benzar, cel mai bun jucător al gazdelor, îl mai încearcă o dată pe C. Lungu, dar fără succes pe tabela de marcaj.

Apără Cezar Lungu!

La reluare, Sergiu Popescu face o intrare ca în curtea școlii în careu, faultând-ul clar pe atacantul celor de la Clinceni, Kuku. Olariu execută lovitura decisivă, dar Cezar Lungu apără din nou un penalty foarte important.

Călărășeanul Ionuț Vână a fost introdus în minutul 64, dar, după 5 minute își luxează umărul și e schimbat cu Chițu.

Close
Închide
  Close