Edi Iordănescu nu mai este antrenorul celor de la Astra. „În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru”, se anunță în comunicatul Astrei.

ACTUALIZARE 2 aprilie. În locul lui Edward Iordănescu, Astra Giurgiu l-a numit antrenor principal pe Gigi Mulțescu. În vârstă de 66 de ani, acesta va pregăti echipa din Giurgiu până la finalul sezonului.

ACTUALIZARE 2 aprilie. ”Ne-am separat ca prieteni. A fost o treabă de nemulţumire faţă de jocul echipei şi am considerat că e necesar să dăm un imbold, atât. Nu a fost demis, a fost dorinţa lui să facă asta şi noi am fost de acord. A fost de comun acord, reciprocă”, a declarat Ioan Niculae pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu a plecat de la Astra! Niculae îi făcuse praf pe antrenori și pe jucători

Gestul lui Iordănescu poate fi ca urmare a atacului dezlănțuit ieri de patronul Ioan Niculae, după Astra – Viitorul, scor 0-2.

„N-am mai văzut de mult o asemenea adunătură de 11 jucători așa slabi. Cred că de când era Astra Ploiești. Am găsit și vinovatul. Este portarul stadionului care nu l-a anunțat pe domnul antrenor că meciul începe la ora 18:00. Ei erau cu toții, săracii, adormiți. Nici în liga a treia nu poți să vezi o echipă care să joace așa slab cum am făcut-o noi în prima repriză. Nici n-am ajuns la poarta adversă” și-a început Niculae tirada.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

„Ei au crezut că dacă au ajuns în play-off s-a terminat campionatul și se înșală. Foarte mulți jucători, în frunte cu Abang, ne vom gândi la finalul campionatului dacă mai merită să joace la această echipă. Nu știu ce a făcut Matei, dar va suporta consecințele. Vom avea o ședință marți și vom lua sancțiunea corespunzătoare pentru că și din cauza lui am pierdut.

Nu e vorba doar de meciul de astăzi, pentru că probabil va fi suspendat și în următoarele două etape. El a venit pe foarte mulți bani aici și nu a jucat nimic” a mai spus Niculae.

Patronul Astrei nu l-a menajat deloc nici pe antrenorul Edi Iordănescu. „Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi.

Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consultă cu nimeni. De fiecare dată susține că răspunderea e a lui. Să-mi explice și mie cum răspunde de meciul de astăzi” a încheiat Niculae.


CITEȘTE ȘI:

Un arbitru de primă ligă, capul unei rețele de pedofilie! Racola victime între 14 și 16 ani

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută