MENIU CAUTĂ

UPDATE. Dan Alexa si Edi Iordănescu au refuzat să semneze cu Astra Giurgiu

Distribuie

Edi Iordănescu revine ca antrenor la Astra Giurgiu. Gigi Mulțescu a fost demis după eșecul echipei lui Ioan Niculae pe teren propriu în fața celor de CSM Poli Iași. Gazdele au condus cu 1-0, dar au pierdut, deși moldovenii au jucat în 10 după eliminarea lui Sin (41).

ACTUALIZARE 12  noiembrie. Dan Alexa a refuzat oferta Astrei.

ACTUALIZARE 11 noiembrie. Dan Alexa e alesul patronului Ioan Niculae!

”Nu comentez astăzi o eventuală plecare, vreau să vorbesc doar despre echipa mea acum. Vorbim mâine. Am un grup fantastic, s-a creat o echipă frumoasă aici. Îi iubesc pe toți jucătorii, dar nu vreau să comentez altceva acum. Vom vedea ce va fi zilele următoare”, a spus Dan Alexa,tehnicianul Dunării Călărași, la Look Sport.
———

Șefii i-au transmis lui Mulțescu un mesaj clar înaintea meciului cu Poli Iași. Avea nevoie de 12 puncte în 4 etape că se salveze. Obiectivul a căzut, ”Oaia” va pleca de la echipa.

„Mi s-a spus că plec dacă nu câștig 4 din 4. Am pierdut multe meciuri, s-a acceptat, dar acum nu se acceptă. Dacă obiectivul e în pericol… Bărbătește și corect… Dacă am pierdut niște meciuri și nu se vede o posibilitate de redresare, aia e. Cred că… asta e decizia clubului. Daca mă dau afara? Cred ca da”, a spus ”nea Gigi”, ezitant, la Digisport.

Decizia va fi oficializată în această seară, iar primul nume rostit e cel al lui Edi Iordănescu, liber după ce s-a despărțit de CFR Cluj.

Edi Iordănescu a mai lucrat la Giurgiu şi-a încheiat conturile cu Astra în aprilie.

Edi Iordănescu a preluat-o pe Astra în iunie 2017 şi, cu un lot format aproape peste noapte, dar şi cu un buget redus, a reuşit, la finalul sezonului regulat, să califice formaţia giurgiuveană în play-off-ul Ligii 1. A avut, însă, diferende cu patronul și, finalmente, a plecat. Edi mai e dorit din iarnă și de divizionara secundă Petrolul Ploiești.

Citește mai multe despre Edi Iordanescu, Multescu, Antrenor și astra giurgiu pe Libertatea.

Comentarii