Mergi direct la conținut »
Eliminată la Paris, Serena Williams declară: ”Sunt KO!”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Eliminată la Paris, Serena Williams declară: ”Sunt KO!”

Eliminată la Paris, Serena Williams declară: ”Sunt KO!”

Surpriză în turneul de tenis de la Roland Garros. Deţinătoare a trofeului şi lider mondial autoritar, Serena Williams a pierdut (2-6, 2-6) în faţa Garbinei Muguruza, ocupanta locului 35 în lume.

Eşecul a zdruncinat-o pe jucătoarea americană, care nu a putut sta mai mult de cinci minute la conferinţa de presă. Întrebată ce simte în acel moment, Serena a făcut haz de necaz: ”Sunt mulţumită de mine… Mă simt bine… Nu, bineînţeles că sunt dezamăgită. A fost dificil. M-am antrenat atât de mult. Ştiu însă că pot juca mult mai bine decât am făcut-o astăzi. Ea (n.r. – Muguruza) a jucat bine, însă eu pot juca încă şi mai bine. Iubesc Parisul. Îmi place acest turneu. Ne vom revedea anul viitor. Voi pleca acum acasă şi voi munci de cinci ori mai mult decât de obicei”.

Are cuvinte pentru a caracteriza acest sezon, însă preferă să nu le folosească

Williams a cerut apoi, ziariştilor, să-i adreseze o ultimă întrebare fiindcă nu mai poate sta la conferinţa de presă. ”Sunt KO!”, a mărturisit ea. ”Ce cuvânt ai folosi pentru a caracteriza această primă parte a sezonului?”. Serena n-a ezitat: ”Am câteva cuvinte pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat, însă nu vreau să le utilizez… Înţelegeţi ceea ce vreau să spun”, a concluzionat jucătoarea care a ratat în 2014 câştigarea titlului la Australian Open, iar acum la Roland Garros.
Serena Williams nu este singura favorită eliminată prematur de la Roland Garros. Un eşec în turul inaugural a suferit şi numărul 2 mondial Li Na (China), care a pierdut (5-7, 6-3, 1-6) cu Kristina Mladenovici (Franţa), dar şi Venus Williams (SUA / cap de serie nr. 29), care s-a înclinat (6-2, 3-6, 4-6) în faţa slovacei Anna Karolina Schmiedlova.

 

Close
Închide
  Close