Mergi direct la conținut »
Englezul Eric Dier, cel mai dotat fotbalist din lume? ”Ce e atât de umflat acolo?”. ”Un telefon supradimensionat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Englezul Eric Dier, cel mai dotat fotbalist din lume? ”Ce e atât de umflat acolo?”. ”Un telefon supradimensionat”

Englezul Eric Dier, cel mai dotat fotbalist din lume? ”Ce e atât de umflat acolo?”. ”Un telefon supradimensionat”

O imagine postată pe instagram a deschis discuția ”cine este cel mai dotat fotbalist din lume”. Internaționalul englez Eric Dier (Tottenham), 24 de ani, 36 de selecții și trei goluri,  și-ar putea depune candidatura.

De Mihai Toma,

Accidentat la coapsă, Eric Dier nu joacă, dar agită apele în mediul virtual. Miercuri, fotbalistul de la Spurs s-a întâlnit cu niște prieteni din copilăria pe care a petrecut-o în Portugalia.
Dier a locuit o perioadă la Lisabona, în Portugalia, acolo unde mama lui a primit acolo o slujbă în 2004. Eric a fost legitimat 11 ani la Sporting Lisabona (2003-2014, înainte de a trece la Tottenham.

La fotografia postată pe Instagram, în care mai apar fotbaliștii Nani și Veronghen, britanicul a comentat: „Familia verde și albă”. Se referă la culorile clubului Sporting.

La prima vedere, nimic neobișnuit, dar cei mai mulți ”followers” au observat repede ceva – și anume umflătura neobișnuită din pantalonii atletului de la Tottenham.

 

View this post on Instagram

 

Família verde e branco ?

A post shared by Eric Dier (@ericdier15) on

Chiar și colegul de echipă, belgianul Jan Verthongen, s-a simțit obligat să lase un comentariu: ”Fundașii chiar trebuie să se teamă de forța ta!”. Alții, aflați între cei 46.000 de urmăritori, și care nu au fost de acord cu explicația că Eric e ”cel mai dotat fotbalist din lume, au interpretat: ”Are în buzunar un telefon supradimensionat”.

Florin Prunea, cel mai tare în materie de bărbăție din România. Dimensiunile lui i-au șocat pe toți

În top, este si israelianul de origine nigeriană Toto Tamuz, fost și actual atacant al Petrolului Ploiești (Liga 2).

Close
Închide
  Close