Mergi direct la conținut »
Liana Ungur o antrenează pe Cristina Dinu, noua Simona Halep. ”Este un atlet ideal. Are fizicul perfect pentru tenis!” / GALERIE FOTO & VIDEO Galerie foto
109imagini
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Liana Ungur o antrenează pe Cristina Dinu, noua Simona Halep. ”Este un atlet ideal. Are fizicul perfect pentru tenis!” / GALERIE FOTO & VIDEO

Liana Ungur o antrenează pe Cristina Dinu, noua Simona Halep. ”Este un atlet ideal. Are fizicul perfect pentru tenis!” / GALERIE FOTO & VIDEO

Liana Ungur o antrenează pe Cristina Dinu, noua Simona Halep. Fata cea mică a lui Ilie Balaci a vorbit despre succesul de duminică al Cristinei.

De Daniel Conțescu,

Jucătoarea de tenis Cristina Dinu, noua Simona Halep, a câştigat, duminică, turneul ITF de la Hammamet (Tunisia), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Dinu (24 de ani, 270 WTA) a învins-o în finală pe sportiva germană Katharina Gerlach, scor 6-2, 6-1, într-o oră şi 25 de minute. Cristina Dinu amintește prin bustul său dezvoltat de începuturile în tenis ale Simonei Halep.


lienele

Liana crede că eleva ei este pe drumul cel bun. ”N-am însoțit-o în Tunisia. A fost singură la turneu. Cristina n-are un sponsor, doar ajutorul familiei. Potențial este, cum este la mai multe fete din România, dar, ca să ai performanțe, trebuie să muncești și să ai un program bine organizat. Drumul este lung.

Cel mai sus, Cristina a fost pe locul 180 WTA, dar a avut accidentări. Înainte să o preiau eu se pregătea greșit. Și fizic, și din punct de vedere al recuperării. 

Cristina este un elev senzațional. Este un atlet ideal. Are fizicul perfect pentru tenis!

Nu știu dacă va face rezultate senzaționale, nu poate promite nimeni așa ceva. Are 24 de ani, dar vârsta este irelevantă. Puține sunt ca Hingis, cu performanțe mari încă de la vârstă fragedă. Având în vedere ultimele rezultate de la Australian Open (n.r. – Serena Williams și Roger Federer au câștigat titlurile la simplu, la vârsta de 35 de ani), există ascensiune și mai lentă. Dacă la 25-26 de ani, Cristina va fi în prima sută de jucătoare în topul mondial, ar fi foarte bine. Acolo ai alte venituri, alte orizonturi.

Familia ei face sacrificii foarte mari, pentru a o ajuta. Nu poate merge în turnee la mare distanță, în Asia, să zicem, ci cât mai aproape de casă”, a declarat Liana, soția jucătorului de tenis Adrian Ungur.

Liana Ungur trebuie să se împartă între viața personală și tenis. Are o fetiță, de un an și jumătate, iar copilul și familia sunt prioritare, în acest moment.

Close
Închide
  Close