MENIU CAUTĂ
10 Iun. 2016 08:59

EURO 2016. Meci cu porția în Parcul Bazilescu din București

Distribuie

După ce suporterii echipei naţionale au fost anunțați că vor putea urmări meciul dintre Franţa şi România de la Campionatul European pe ecranul pus la dispoziţie de Primăria Sectorului 1 în Parcul Bazilescu, autoritățile au revenit asupra deciziei. 

După ce s-au gândit mai bine, reprezentanții Primăriei Sectorului 1 au anunțat că după ce se va încheia prima repriză se va opri și proiecția, din raţiuni de asigurare a liniştii publice.

„Menţionăm că, din raţiuni de asigurare a liniştii publice, din meciurile care încep la orele 22:00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice,cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare, manifestările din spaţiul public se pot desfăşura cel mult până la orele 23:00”, se arată pe site-ul PrimariaSector1.ro.

Meciul de deschidere al turneului final al Campionatului European, România-Franța se va disputa, vineri, 10 iunie, pe Stade de France din Saint Denis, de la ora 22:00. Primăria Sectorului 1 invită bucureștenii să vadă meciurile de la EURO 2016, gratuit, în Parcul Bazilescu.

„Timp de o lună, în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016 administrația locală a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fața Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală vor putea urmări gratuit partidele de la Euro 2016. Totodată, organizatorii vor amplasa în zonă 200 de scaune pentru ca microbiștii bucureșteni să poată urmări în cele mai bune condiții meciurile de la Campionatul European de Fotbal găzduit de Franța, la care participă și echipa națională a României.”, anunță Primăria Sectorului 1 printr-un comunicat de presă.

Libertatea va transmite LIVE BLOG Romania – Franța, meciul unei generații

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii