MENIU CAUTĂ

Familia i-a îndeplinit o ultimă dorință unui bătrân bolnav. Acesta a vizitat pentru ultima oară stadionul care a fost a doua lui casă

Distribuie

Un bătrân mexican, Don Salvador Garza González, a mers, însoțit de numeroasa sa familie, pe stadionul "Marte Rodolfo Gomez Segura", din orașul Victoria, capitala statului Tamaulipas.

Salvator Garza Gonzalez a fost cu mulți ani în urmă maseur la formația Cuerudos de Victoria, grupare dispărută între timp. Arena inaugurată în 1939 a fost folosită de alte echipe locale.

Dar cel poreclit „Don Chavita” a cerut familiei sale să mai vadă o dată stadionul unde s-a simțit ca în a doua lui casă și unde a adunat op mulțime de amintiri neprețuite, a anunțat elcinco.mx.

A fost aplaudat de toți cei prezenți

Dat fiind faptul că el nu se mai poate deplasa singur, familia a luat o ambulanță pentru a-l transporta pe stadionul „Marte Rodolfo Gomez”. Bărbatul a fost luat cu ambulanța de la clinica unde este internat în permanență, iar pe drum a adormit. Când a ajuns, s-a trezit și a privit cu nesaț stadionul.

Bătrânul Don „Chavita” a primit o minge, pe care a aruncat-o pe teren, lui Javier Hernandez Martinez, fost fotbalist al echipei și „client” al maseurului venit pentru ultima oară pe acest stadion.

Apoi, cu ajutorul celor care l-au transportat a dat un ultim înconjur dreptunghiului verde.

Au venit și foști componenți ai echipei pentru care și el a lucrat cu zeci de ani în urmă. Toată lumea l-a aplaudat, iar bătrânul avea ochii plini de lacrimi.


Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

Citește mai multe despre maseur, Mexic și stadion pe Libertatea.

Comentarii