Mergi direct la conținut »
Imaginea zilei e oferită de fanii lui Celtic. Au venit la Cluj cu steagul României comuniste, având stema RSR
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Imaginea zilei e oferită de fanii lui Celtic. Au venit la Cluj cu steagul României comuniste, având stema RSR

Imaginea zilei e oferită de fanii lui Celtic. Au venit la Cluj cu steagul României comuniste, având stema RSR

Dorind să se pună bine cu gazdele lor din Cluj-Napoca, scoțienii au oferit imaginea zilei înaintea confruntării din această seară. Au arborat lângă flamurile echipei de suflet un steag al Republicii Socialiste România (RSR)!

De Eduard Apostol,

După care s-au amuzat și ei de confuzia creată. Suporterii lui Celtic au fraternizat cu alți turiști străini, rămași în oraș după festivalul Untold 2019, care s-a ținut week-end-ul trecut la Cluj Napoca.

Antrenorul Dan Petrescu le-a interzis fotbaliștilor de la CFR Cluj să meargă la Untold. Află ce sancțiuni riscau cei care ar fi călcat pe bec.

Revenind la scoțieni, după cum se știe și s-a putut vedea și astăzi, acestora le place berea. Multă, de calitate și mai ales ieftină pentru ei. De aceea au consumat în exces în Centrul Vechi al Clujului, s-au încălzit din plin înaintea primei confruntări cu CFR din turul III preliminar al Champions League.

Câteva sute de fani ai lui Celtic au luat cu asalt pub-urile și terasele, pe care le-au împodobit cu steagurile alb-verzilor și-au cântat cu patimă, în special după ce s-au cherchelit bine la capătul a mai multor halbe consumate.

Dar fără violență, cel mult salutând domnișoarele care treceau pe alei sau invitându-i pe clujeni să se alăture lor la mese.

CFR Cluj şi Celtic Glasgow au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), meciul din această seară, disputat pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal,

Close
Închide
  Close