MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2018 23:55

FCSB – Dinamo 3-3. Dică: ”Am avut meciul în mână”. Becali: ”Luăm campionatul cu 15 puncte avans”

Distribuie

FCSB - Dinamo 3-3. Dică: ”Am avut meciul în mână”. Becali: ”Luăm campionatul cu 15 puncte avans”.

„Sunt supărat pentru că nu am reușit să câștigăm un meci pe care l-am avut în mână. N-am putut să ne concentrăm la o fază fixă. Anul acesta am schimbat, facem un mixt, cu nouă jucători, din care cinci fac marcaj, ceilalți patru fac zonă.

Și la Astra am luat gol din fază fixă. Îmi doream să avem mai multe puncte. Nu se poate pune problema lipsei de omogenitate, fiindcă am adus doar doi jucători. Ne-a lipsit Pintilii, dar nu înseamnă că atunci când nu e pe teren, ne pierdem busola!

Cristian Lopez a primit o ofertă de la noi, dar a refuzat-o. Pe faza ofensivă am făcut multe lucruri bune, dar cred că mai puteam să mai marcăm. Dinamo dă totul, se mobilizează în derby-uri!', a spus Nicolae Dică.

FCSB – Dinamo 3-3. Becali: „Fotbalul l-am făcut noi!'

„E dezamăgire, fiindcă e minutul 89, mingea la noi. Toți jucătorii la Dinamo. Pasează mingea la fundași, o mai ții două-trei minute și gata. Eu n-am ce să reproșez. Atitudinea echipei s-a văzut, valoarea echipei s-a văzut. Fotbalul l-am făcut noi. Ei, din ambiție, au făcut un meci bun.

Coman a dat două goluri. dacă n-am câștigat, degeaba a dat el două goluri. Mie îmi place echipa, îmi place ce am jucat. S-a simțit și lipsa lui Pintilii, pentru că primele două goluri, chiar și al treilea, n-au blocat mijlocașii centrali. Acesta e fotbalul.

Și Dumnezeu face, să fie egal, să nu se supere ăia sau ăilalți. Qaka și Moruțan ce? Qaka n-a avut realizări. Nici Moruțan. N-au avut timp să vedem realizări. Singurul lucru pe care pot să-l critic e lipsa de maturitate. Moruțan era acolo, dacă o dădea la fundașii centrali.

O echipă mare, asta face, plimbă mingea. E supărător să iei gol în minutul 90! dacă jucăm așa cu Hajduk, n-avem nicio emoție. Dacă jucăm așa, luăm campionatul cu 15 puncte avans. Nu îmbunătățesc echipa, pentru că mie îmi place cum a jucat'.
Giigi Becali


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA | Imagini dezolante din satul Mati, una din cele mai lovite zone de incendiu. Aici se află taverna unde au fost găsiți carbonizați 26 de oameni

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii