Mergi direct la conținut »
FCSB - FC Botoșani se joacă la Voluntari. Gigi Becali își duce echipa pe terenul de ”acasă”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FCSB - FC Botoșani se joacă la Voluntari. Gigi Becali își duce echipa pe terenul de ”acasă”

FCSB – FC Botoșani se joacă la Voluntari. Gigi Becali își duce echipa pe terenul de ”acasă”

FCSB - FC Botoșani se joacă la Voluntari. Gigi Becali își duce echipa pe terenul de ”acasă”. Gigi Becali profită de finii Florentin Pandele și Gabriela Firea.

După ce a jucat ani la rând pe „Arena Națională”, stadionul „finei mele Gabriela Firea”, după cum spunea cu umfază Becali de câte ori avea ocazia, FCSB va pleca din nou „cu cortul” prin țară, de data aceasta pentru a căuta un teren cu gazon normal.

Iarba de pe „Arena Națională” e distrusă și acolo vor mai fi organizate doar meciurile importante și cele importante din campionat.

FCSB – FC Botoșani se joacă la Voluntari. Gigi stă în Voluntari

Gigi Becali s-a gândit că n-are rost să-și pună jucătorii să-și rupă picioarele pe hârtoapele de pe „Arena Națională” și că nu va face cine știe ce rețetă la meciul de duminică seară cu FC Botoșani, astfel că a decis să aducă meciul „acasă” la el, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, din Voluntari.

Se știe, Gigi Becali locuiește în Pipera, comună care ține de orașul Voluntari. Cartierul bucureștean Pipera este altceva.

„FCSB anunță că partida cu FC Botoșani, contând pentru etapa a șaptea a Ligii 1, se va disputa duminică seară, începând cu ora 21:30, pe Stadionul “Anghel Iordănescu”, din Voluntari”, au scris cei de la FCSB pe site-ul oficial.

Dacă „Arena Națională” era închiriată de Gigi Becali de la fina Gabriela Firea, stadionul „Anghel Iordănescu” va fi închiriat de la finul Florentin Pandele.

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

La „Arena Națională” costurile erau de circa 30.000 de euro pentru un joc, la Voluntari cheltuielile vor fi mult mai mici.

Până duminică, FCSB va juca mâine împotriva celor de la Rapid Viena, în returul play-off-ului Ligii Europa, pe stadionul „Arena Națională”.


CITEȘTE ȘI:

 

Close
Închide
  Close