Mergi direct la conținut »
FCSB a renunțat la un jucător. ”E mai bine să joace undeva!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FCSB a renunțat la un jucător. ”E mai bine să joace undeva!”

FCSB a renunțat la un jucător. ”E mai bine să joace undeva!”

FCSB a renunțat la un jucător. Antrenorul Nicolae Dică a confirmat plecarea lui Robert Grecu, primul jucător pe care el l-a adus, după numirea sa ca antrenor, în această vară.

”Pe Grecu l-am adus pentru că, în momentul în care am venit la Steaua, aveam destul de puțini jucători sub 21 de ani”, a spus Dică, la Digi Sport, despre aducerea jucătorului de 19 ani pe care l-a antrenat și în sezonul trecut, în Liga 3, la SCM Pitești (echipa devenită între timp FC Argeș).

FCSB a renunțat la un jucător: Grecu, la FC Argeș, în Liga 2

”În momentul în care au venit Nedelcu și Coman am considerat că este mai bine pentru Grecu să meargă undeva ca să joace și am vorbit la FC Argeș, iar el a mers la FC Argeș, în Liga 2. Începând de astăzi, el este jucătorul lui FC Argeș”, a mai explicat Nicolae Dică.

Grecu a jucat în două meciuri în acest sezon, pentru FCSB – cele cu Concordia Chiajna și Juventus București, în care ”roș-albaștrii” au câștigat cu 2-1, după ce au fost conduși, în total 60 de minute.

”Nu vreau să-l mai văd nici rezervă, că dacă e pe bancă poate-i vine lui Dică ideea să-l trimită pe teren!”, Gigi Becali despre Grecu.

Citiți și EXCLUSIV | Povestea lui Robert Grecu. Cum l-a salvat Nicolae Dică: jucătorul fusese dat afară din hotel de cei de la SCM Pitești! Probleme cu accidentările

Close
Închide
  Close