MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2018 18:56

Felipe Anderson a fost vândut de Lazio la West Ham. Milinkovici-Savici e dorit de Real Madrid

Distribuie

Felipe Anderson a fost vândut de Lazio la West Ham. Milinkovici-Savici e dorit de Real Madrid.

Lazio a ajuns la un acord cu englezii de la West Ham pentru vânzarea brazilianului Felipe Anderson. Acesta i-a costat pe londonezi 40 de milioane de euro, plus bonusuri de 5 milioane de euro.

Felipe Anderson a fost vândut de Lazio la West Ham. A fost coleg cu Neymar la Santos

Felipe Anderson a fost cumpărat în 2013, de la FC Santos, unde fusese coleg cu Neymar, contra sumei de 7 milioane de euro. În ultimul sezon, Simone Inzaghi l-a ținut mai mult rezervă, cei doi având și un conflict deschis după un meci, când brazilianul a vrut să-l bată pe antrenor.

Lazio mai așteaptă un „tun” financiar. Se spune că Real Madrid l-ar fi ochit pe sârbul Sergej Milinkovici-Savici. Presa italiană a anunțat că prețul sârbului ar fi de 153 de milioane de euro.

Presa italiană a vorbit și despre posibilitatea ca veteranul Ștefan Radu să plece, varianta de transfer fiind Galatasaray. Până acum, de la Lazio au plecat De Vrij (liber de contract), iar Perea, Mauricio, Bastos, Basta, Jordan Lukaku, Prce și alți jucători urmează să fie vânduți sau împrumutați.

Au venit doar Proto (portar, de la Olympiakos), Valon Berisha (mijlocaș, RB Salzburg), Acerbi (fundaș, Sassuolo) și Riza Durmisi (fundaș stânga, de la Betis Sevilla).


Citește și: România, țara unde educația sexuală se face ”din filmele pentru adulți”. Copiii care fac copii din cauza nepăsării statului

Citește mai multe despre Felipe Anderson, lazio, Transfer și West Ham pe Libertatea.

Comentarii