13 Feb. 2018 12:26

Felipe Anderson și Simone Inzaghi au făcut pace. Brazilianul vine la București. Atenție, Benzar! Fostul coleg al lui Neymar fuge de rupe pământul!

Distribuie

Felipe Anderson și Simone Inzaghi au făcut pace. Brazilianul vine la București. Atenție, Benzar! Fostul coleg al lui Neymar fuge de rupe pământul!

Scandalul de la Lazio s-a sfârșit fericit. Antrenorul Simone Inzaghi și mijlocașul ofensiv brazilian Felipe Anderson au făcut pace și sud-americanul va face din nou parte din lotul lazialilor.

Felipe Anderson și Simone Inzaghi au făcut pace. Au fost aproape de bătaie după jocul cu Genoa!

Felipe Anderson și Simone Inzaghi au avut un scandal monstruos la finalul partidei Lazio – Genoa, scor 1-2. Nemulțumit că antrenorul i-a reproșat ceva, Felipe Anderson i-a reproșat că „mereu are ceva cu el'.

Cei doi au fost aproape de bătaie, dar i-a despărțit Lucas Leiva. Brazilianul a fost exclus din lot câteva zile, dar acum a făcut pace cu tehnicianul.

Dacă va juca la București, fundașul dreapta  de la FCSB, Romario Benzar sau Gabi Enache, trebuie să fie foarte atent. Fostul coleg al lui Neymar de la Santos fuge de rupe pământul!

Principala lui calitate este viteza, care, combinată cu o tehnică devastatoare, îl fac un fotbalist foarte greu de oprit. Marea problemă a lui Felipe Anderson este mentalul destul de fragil. 

În acest sezon, el a stat mult timp accidentat. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Felipe Anderson le-a mulțumit colegilor și fanilor pentru „sfaturi'.

CITEȘTE ȘI: 

Tudorel Toader se întoarce în țară în urma scandalului care vizează DNA

Loading...
Comentarii