Ferrari a câştigat 6 din cele 21 de curse disputate în sezonul 2018, insuficient pentru a opri Mercedes din drumul către titlul mondial atât la piloţi cât şi la constructori.

Mattia Binotto, în vârstă de 49 ani, de origine elveţiană, dar cu paşaport italian, a început să lucreze la Ferrari în 1995, ca responsabil de teste şi ocupă postul de director tehnic din 2016.

Arrivabene (61 ani), conduce echipa Ferrari din 2014, când l-a înlocuit pe Marco Mattiacci, dar de atunci nu a reuşit să stopeze hegemonia scuderiei germane.

În 2017 şi 2018, pilotul german Sebastien Vettel s-a clasat pe locul 2, după Lewis Hamilton, astfel că Ferrari nu a mai gustat din cupa succesului din 2007, de la victoria lui Kimi Raikkonen.

Pentru sezonul 2019, Ferrari se va baza pe Sebastian Vettel şi monegascul Charles Leclerc, care l-a înlocuit pe Raikkonen, relatează Gazzetta dello Sport.

Anul acesta, Ferrari a lansat o expoziție specială, de ziua de naștere a lui Michael Schumacher.

Anul trecut, un copil bolnav de leucemie în fază terminală a cerut autocolante cu Ferrari pe sicriu. Vezi ce surpriză a primit, în schimb!

FOTO main – EPA

Maurizio Arrivabene (s) și Mattia Binotto

          Maurizio Arrivabene (s) și Mattia Binotto


Citește și… Noi dezvăluiri în cazul morții lui Tudor Simionov la Londra. Ce au descoperit medicii legiști


 

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine