După ce a fost diagnosticat tragic cu leucemie în fază terminală, Caleb Hammond în vârstă de 11 ani, a cerut ca pe sicriul său să fie puse autocolante cu Ferrari. Dar acum a avut parte de o experiență incredibilă, după ce a avut ocazia de a se plimba cu o mașină de cursă a puternicului constructor.

Caleb a fost diagnosticat cu leucemie anul trecut, dar a aflat recent că tratamentul pe care îl urmează nu dă rezultate și mai are puțin de trăit. El și familia sa au decis să profite la maximum de ultimele luni de viață.

Una dintre marile pasiuni ale lui Caleb a fost colecționarea de stickere cu mașini de curse din întreaga lume. Iar el a decis că își dorește ca atunci când va muri, pe sicriul său să fie puse autocolante cu Ferrari.

Povestea lui s-a răspândit în toată America și a ajuns în atenția dealerului Ferrari din Florida de Sud, Garrett Hayim. Acesta a decis să-i ofere băiatului șansa de a merge într-o mașină de curse de 3 milioane de dolari.

Garret s-a asigurat apoi că băiatul are tot ce-i trebuie pentru acest moment important și i-a trimis în Iowa, unde este cea mai apropiată pistă de curse de casa lui Caleb, echipament personalizat Ferrari, un pilot și un avanpost.

„Dacă se apropie acel moment, trebuie să facem tot posibilul pentru a se bucura de fiecare zi pe care o mai are pentru că fiecare moment al lui este mai valoros decât un moment al meu sau al tău”, a spus dealerul ferrari.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Caleb a petrecut ziua cu un șofer profesionist de mașină de curse, făcând drifturi și rulând în jurul pistei de la Iowa cu o viteză chiar și de 325 kilometri pe oră.

Copilul de 11 ani a comentat cursa uimitoare spunând că ”Atunci când am făcut drifturi mă simțeam precum într-o tornadă. Acesta este o zi pe care nu o voi uita niciodată”.

Tatăl lui Caleb, John Hammond, a comentat decizia fiului său de a nu mai încerca nici un tratament spitalicesc. „Cred că a făcut alegerea potrivită. A decis să trăiască atât cât mai are din viață în loc să petreacă timpul într-un pat de spital”.

A fost cu siguranță o zi uimitoare pentru Caleb, dar pe măsură ce povestea lui s-a răspândit și oamenii au început să-l întrebe ce alte pasiuni și vise mai are. Astfel s-a aflat și că este fan al echipei de fotbal american Green Bay Packers. Administratorii clubului l-au invitat pe el și familia sa să participe la un meci al echipei.


Citește și: VIDEO/ A supravieţuit atacurilor turcilor, dar nu şi nepăsării statului. Castelul Martinuzzi, o ruină plină de legende


 

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială