Mergi direct la conținut »
Finala Cupei Mondiale 2018. Luka Modrici a fost desființat de un român: ”A executat cornerele ca Bănel Nicoliță. Era să genereze stopuri cardiace”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Finala Cupei Mondiale 2018. Luka Modrici a fost desființat de un român: ”A executat cornerele ca Bănel Nicoliță. Era să genereze stopuri cardiace”

Finala Cupei Mondiale 2018. Luka Modrici a fost desființat de un român: ”A executat cornerele ca Bănel Nicoliță. Era să genereze stopuri cardiace”

Finala Cupei Mondiale 2018. Luka Modrici a fost desființat de un român: ”A executat cornerele ca Bănel Nicoliță. Era să genereze stopuri cardiace”.

Cu cine ții în finala Cupei Mondiale 2018?

Se încarcă ... Se încarcă ...

Luka Modrici, unul dintre „motoarele” naționalei Croației, a cules laude peste laude, dar și critici din partea unui român. Marcel Pușcaș, fost talentat mijlocaș la FC Bihor, Steaua și Rapid, nu e deloc încântat de ceea ce a arătat croatul de la Real Madrid.

Finala Cupei Mondiale 2018. Luka Modrici a fost desființat de un român: „S-ar răsuci în mormânt excepționalii Eusebio, Best, Cruyff…”

„Ce să caute Luka Modric cu 20 de goluri în 10 ani (două pe an), fără prezență în careuri, fără joc cu capul, fără picior stâng și cu doar 8 asisturi și două goluri la Real în ultimul sezon în această listă? (…)Cu Anglia a atins mingea de 32 de ori, 26 pase de 15 metri, 6 greșite. A produs faultul la golul englezilor. 5 cornere executate, marca Bănel Nicoliță.

Cu rușii ratează penalty, era să genereze stopuri cardiace. În rest, poate fi Balon de Aur. S-ar răsuci în mormânt excepționalii Eusebio, Best, Cruyff, Di Stefano, Albert, toți câștigătorii”, a scris Pușcaș pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV. Samuel Umtiti, eroul Franței din semifinale, a vorbit pentru ”Libertatea” înaintea finalei Campionatului Mondial

Close
Închide
  Close