Mergi direct la conținut »
Flavia Pennetta lucrează ca mental coach pentru Fabio Fognini. Pe 15 iunie, italienii vin în Cluj, la Sports Festival
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Flavia Pennetta lucrează ca mental coach pentru Fabio Fognini. Pe 15 iunie, italienii vin în Cluj, la Sports Festival

Flavia Pennetta lucrează ca mental coach pentru Fabio Fognini. Pe 15 iunie, italienii vin în Cluj, la Sports Festival

Cei mai bine clasaţi jucători români de tenis, Simona Halep, la feminin, şi Marius Copil, la masculin, vor juca, pe 15 iunie, într-un meci demonstrativ, la Cluj, împotriva jucătorilor italieni Flavia Pennetta şi Fabio Fognini, la Sports Festival 2019.

De Daniel Conțescu,

În Ardeal ar putea veni să facă spectacol tocmai câștigătorul de la Roland Garros, dacă italianul își va păstra forma din prezent. Fognini tocmai a câștigat Mastersul de la Monte Carlo, după ce în semifinale l-a eliminat pe spaniolul Rafael Nadal.

Flavia și Fabio, căsătoriți din 2016, se poartă ca doi îndrăgoștiți, dar sunt focusați și pe cariera lui Fognini. Italianul s-a ”spovedit” la microfonul ”Chi”:

Flavia este ”șeful”

”Roland Garros la sfârșitul lunii mai? Nu promit miracole, dar voi încerca. Perioada grea a fost lăsată în spate. Mulțumită soției mele, Flavia, care mi-a fost assistant coach, mental coach. În fine, de toate…

La Monte Carlo am fost bun, dar am avut și noroc. La începutul turneului, nu aș fi pariat pe victoria mea”, a spus Fognini, 31 de ani, 12 ATP. În vârstă de 37 de ani, Flavia este retrasă din activitate.

”Visez la un viitor pentru familia mea departe de Barcelona, unde trăiesc acum doar pentru că mă antrenez aici, dar la Milano. Trebuie să-l conving pe șeful casei (n.r. – Flavia). Am primit multe mesaje de felicitare pe rețelele sociale, inclusiv de la ministrul de Interne, Matteo Salvini. 

La finala de la Monte Carlo, înainte să intru pe teren, l-am luat în brațe pe fiul meu, Federico, și i-am spus: «În seara asta, în pat voi dormi eu, tu, mama și cupa»”, a povestit din culise ”Fogna”.

Close
Închide
  Close