Florin Prunea îl somează pe Burleanu: ”Să publice contractul lui Daum. E vrăjeală că a cerut doar trei salarii. E o clauză la mijloc”

14 septembrie 2017 19:24 De: ,

Florin Prunea îl somează pe Burleanu: ”Să publice contractul lui Daum. E vrăjeală că a cerut doar trei salarii. E o clauză la mijloc”, a declarat principalul contestatar al conducerii FRF, pentru Libertatea.

Prunea este de părere că președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu s-a comportat civilizat cu Christoph Daum: ”Nu e normal să nu-i răspunzi la telefon selecționerului pe care tu l-ai adus. Păcat, că ne facem de râs astfel. Era o Federație respectată. S-a dovedit că relația dintre cei doi a fost una artificială”. 

Fostul portar al Generației de Aur are dubii în privința termenilor rezilierii contractului selecționerului german: ”Nu cred că venea Daum doar pentru două-trei salarii. E vrăjeală. Cred că la mijloc este vorba de o clauză substanțială. Burleanu să facă public contractul lui Chrisph Daum și vor fi surprize mari”.   

Florin Prunea, unul dintre contracandidații lui Răzvan Burleanu la alegerile care vor avea loc în martie la Federația Română de Fotbal, speră ca șeful FRF să pună un interimar la națională. Burleanu are alte planuri și încearcă să angajeze pe unul. Pe lista FRF sunt Dan Petrescu, Cosmin Contra, Ioan Andone și Mircea Rednic.

”Toți cei nominalizați de Comisia Tehnică pentru înlocuirea lui Christoph Daum sunt antrenori foarte buni, dar cred că până în martie trebuie numit un interimar. Noua conducere va veni cu echipa lui, inclusiv cu selecționer. Nu cred că își dorește careva să joace cu Danemarca. Dintre toți, doar Ioan Andone este liber, ceilalți sunt sub contract. Să-l pună pe Sandu Tăbârcă, dacă pe Mircea Lucescu nu au fost în stare”.

Citește și: Christoph Daum a plecat! Comunicatul FRF

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro