13 Mai. 2016 10:51 , de Catalin Apostol

Florin Talpan, juristul CSA: “Becali nu a avut Steaua niciodată!”

Distribuie

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) a afirmat, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că Gigi Becali nu are dreptul să folosească numele Steaua, în  ciuda deciziei de miercuri a Tribunalului București. Instanța amintită a respins cererea CSA ca societatea patronată de latifundiarul din Pipera să nu mai aibă dreptul să apară la Registrul Comerțului ca SC FC Steaua București.

Florin Talpan a precizat că “nu vreau să distrug Steaua. Vreau ca legea să fie respectată și Becali să nu-și mai poată însuși pe nedrept acest brand național”.

Becali nu a avut Steaua niciodată! Dovadă că Înalta Curte a confirmat asta. Când s-a făcut trecerea de la Asociația Nonprofit a lui Păunescu la societatea comercială a lui Becali, marca Steaua nu s-a transmis. Ministrul Apărării nu a semnat așa ceva și nimeni din Armată nu a semnat. Iar CSA era parte din Asociația Nonprofit, nu se putea transfera marca fără acordul nostru. (Florin Talpan)

FCSB, afiliată ilegal?

Florin Talpan a mai precizat că vom avea cât de curând și fotbal de seniori, din sezonul următor” la CSA și a acuzat Federația Română de Fotbal că a comis o ilegalitate în privința echipei patronate de Gigi Becali. ”FRF a afiliat ilegal FCSB în structura sa. Știți ce conține dosarul de afiliere? O foaie. Becali nu are nici un argument”, a declarat juristul Clubului Sportiv al Armatei.

Foto: Marian Ilie

Loading...
Comentarii