Mergi direct la conținut »
FOTO | Jose Antonio Reyes a murit la 35 de ani! Fotbalistul de la FC Sevilla a fost ucis într-un accident rutier 
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FOTO | Jose Antonio Reyes a murit la 35 de ani! Fotbalistul de la FC Sevilla a fost ucis într-un accident rutier 

FOTO | Jose Antonio Reyes a murit la 35 de ani! Fotbalistul de la FC Sevilla a fost ucis într-un accident rutier 

Fotbalistul Jose Antonio Reyes, în vârstă de 35 de ani, a murit, într-un accident rutier care a avut loc pe autostrada, în localitatea Utrera, aflată în apropierea orașului Sevilla, Spania, informează presa internațională. 

De Andreea Radu,

Vestea că fostul star de la FC Sevilla și Arsenal Londra a murit a fost confirmată de reprezentanții clubului Sevilla pe contul de Twitter.

„Nu puteam să confirmăm vești mai rele de atât. Iubitul star de la Sevilla, Jose Antonio Reyes, a murit în urma unui accident rutier. Odihnește-te în pace”, au scris cei de la Sevilla pe contul de socializare.

În acest moment nu există informații despre circumstanțele în care s-a produs accidentul care i-a provocat moartea fotbalistului.

Jose Antonio Reyes a fost un fotbalist extrem de apreciat, el evoluând pentru echipe precum Arsenal Londra, FC Sevilla, Real Madrid, Benfica și Atletico Madrid.

Fotbalistul a strâns 21 de selecții pentru Naționala Spaniei și a reușit să câștige de cinci ori Europa League, Supercupa Europei și Premier League.

Jose Antonio Reyes în anul 2016, în finala Europa League

Foto: EPA și HEPTA


Ministerul Sănătăţii nu spune adevărul în răspunsul la investigaţia Libertatea privind favorizarea medicamentului produs de multinaționala Roche, a cărei siglă apărea pe siteul de guvernare al PSD!


 

Close
Închide
  Close