Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > GALERIE FOTO / Campioana CFR Cluj a petrecut cu lăutari și cu Cola

GALERIE FOTO / Campioana CFR Cluj a petrecut cu lăutari și cu Cola

Ceferiștii au demonstrat că se pricep și la altele, nu doar la fotbal și că sunt competitivi și atunci când vine vorba de petreceri.

După un sezon lung și epuizant, jucătorii în frunte cu Dan Petrescu au mai găsit energie să sărbătorească cel de-al doilea titlu consecutiv câștigat în Liga 1. Și ce chef au făcut! 

Campionii, însoțiți de iubite sau soții, și-au dat întâlnre la un local din Cluj și până în zorii zilei de luni au ”stat pe baricade”. Au curs râuri de șampanie, iar cei mai talentați dintre ceferiști și-au etalat mișcările pe ringul de dans. 

La început, petrecerea a fost încălzită de Marcel Pavel, apoi lucrurile s-au încins pe melodii mai ritmate.

” E normal să vină și distracția acum, după cât am muncit în sezonul acesta. De mâine sunt în vacanță, nici nu mai contează meciul cu FCSB pentru mine. Pentru rivali e greu de digerat” – George Țucudean, fotbalist CFR Cluj. Este golgheterul campionatului, cu 18 goluri.

Jucătorii nu au scăpat din ochi trofeul, care a fost ”plimbat” de la o masă la alta pentru fotografii. 

Dan Petrescu a fost sufletul petrecerii, el fiind cel care a dat tonul la buna dispoziție și i-a atras pe toți pe ringul de dans. Cu mic, cu mare, de la patron la jucători, toți ceferiștii s-au distrat de minune la petrecerea dată în cinstea lor.

CFR, aroganță către FCSB: ”Următorii trei ani sper ca tot noi să ieșim campioni”

FOTO&VIDEO / CFR Cluj, campioană în Liga 1 la fotbal. Al doilea titlu consecutiv și al 5-lea pentru ardeleni, în total. Toate declarațiile

Close
Închide
  Close