Mergi direct la conținut »
Franța - Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: ”Sper să ne luăm revanșa duminică”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Franța - Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: ”Sper să ne luăm revanșa duminică”

Franța – Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: ”Sper să ne luăm revanșa duminică”

Franța - Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: ”Sper să ne luăm revanșa duminică”.

Franța s-a calificat a doua oară consecutiv în finala unui turneu final, după Campionatul European din 2016, găzduit chiar în Hexagon. Acum, Franța a învins în semifinale pe Belgia, cu scorul de 1-0.

Didier Deschamps, antrenorul Franței, susține că visează la o revandă după acel moment.

Franța – Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: „Acel eșec nu e nici acum digerat pe deplin”

„Este ceva excepţional, sunt foarte fericit pentru jucătorii mei. Mulţi sunt tineri, dar au arătat caracter şi mentalitate de învingători. Ne-a fost foarte greu, drept urmare am marcat dintr-o fază fixă, printr-un fundaş. Sunt extrem de mulţumit de modul în care ne-am apărat, am lucrat mult la acest capitol şi acest lucru s-a văzut”, a spus tehnicianul, potrivit TF1.

„Puteam să mai înscriem un gol şi să rezolvăm ecuaţia calificării mai repede. Dar jos pălăria în faţa jucătorilor mei, a staff-ului, a tuturor celor care au făcut posibilă această performanţă. E un sentiment de mândrie să ducem Franţa în finala Mondialului”, a mai spus selecţionerul „cocoşilor”.

Acesta a făcut, apoi, referire la ultimul act de la Euro 2016, pierdut în faţa Portugaliei: „Acel eşec nu e nici acum digerat pe deplin. Sper să ne luăm revanşa duminică”.


CITEȘTE ȘI:

Borcea, reacţie furibundă: ”Eu mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, că visez și acum șobolani! Am 7 copii, de ce scrieți că mă îmbogățesc din afaceri cu centrele de copii?”

Close
Închide
  Close