MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2018 23:51

Franța – Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: ”Sper să ne luăm revanșa duminică”

Distribuie

Franța - Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: ”Sper să ne luăm revanșa duminică”.

Franța s-a calificat a doua oară consecutiv în finala unui turneu final, după Campionatul European din 2016, găzduit chiar în Hexagon. Acum, Franța a învins în semifinale pe Belgia, cu scorul de 1-0.

Didier Deschamps, antrenorul Franței, susține că visează la o revandă după acel moment.

Franța – Belgia 1-0. Deschamps n-a uitat finala pierdută în 2016: „Acel eșec nu e nici acum digerat pe deplin'

„Este ceva excepţional, sunt foarte fericit pentru jucătorii mei. Mulţi sunt tineri, dar au arătat caracter şi mentalitate de învingători. Ne-a fost foarte greu, drept urmare am marcat dintr-o fază fixă, printr-un fundaş. Sunt extrem de mulţumit de modul în care ne-am apărat, am lucrat mult la acest capitol şi acest lucru s-a văzut', a spus tehnicianul, potrivit TF1.

„Puteam să mai înscriem un gol şi să rezolvăm ecuaţia calificării mai repede. Dar jos pălăria în faţa jucătorilor mei, a staff-ului, a tuturor celor care au făcut posibilă această performanţă. E un sentiment de mândrie să ducem Franţa în finala Mondialului', a mai spus selecţionerul „cocoşilor'.

Acesta a făcut, apoi, referire la ultimul act de la Euro 2016, pierdut în faţa Portugaliei: „Acel eşec nu e nici acum digerat pe deplin. Sper să ne luăm revanşa duminică'.


CITEȘTE ȘI:

Borcea, reacţie furibundă: 'Eu mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, că visez și acum șobolani! Am 7 copii, de ce scrieți că mă îmbogățesc din afaceri cu centrele de copii?'

Citește mai multe despre didier deschamps, Antrenor, Campionatul Mondial, Finala și Franța pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii