De Daniel Conțescu,

Cluburile care vor refuza să îşi facă echipe de fotbal feminin nu vor primi licenţa pentru echipa de fotbal masculin. Astfel, din sezonul 2020-2021, orice echipă din Liga 1, trebuie să aibă o echipă de fete înregistrată în campionatul naţional U15. Numărul de echipe de fotbal feminin al fiecărui club se va dubla, respectiv, tripla, în sezoanele 2021-2022, 2022-2023.

Dacă nu îţi vei crea echipă de fotbal feminin în anul 1 (n.r.2021-2022), nu vei primi licenţa. În anul 2 trebuie să ai 2 echipe şi în anul 3 – 3 echipe. Altfel nu vei primi licenţa de Liga 1. Italia acum 3 ani a implementat decizii asemănătoare cu cele luate de noi azi. În Italia, Juventus, care are 7 titluri consecutive la masculin, la nivel de fotbal feminin, când fetele jucau, avea un spectator în tribună. În momentul de faţă, au ajuns la peste 40.000 când joacă fetele„, a spus Burleanu.

Gigi Becali, revoltat

Gigi Becali a anunţat că se va retrage din fotbal dacă FCSB va fi obligată să îşi face echipe de fotbal feminin. La Comitetul Executiv de astăzi, această hotărâre a fost luată cu majoritate de voturi, doar Valeriu Argăseală opunându-se deciziei.

Kira a jucat în apărare

Gică Hagi a declarat de mai multă vreme că vrea, la Viitorul, să aibă echipă de fete. Kira, fiica ”Regelui”, a jucat fotbal în copilărie, înainte să plece la studii, în America. ”Juca în apărare”, a specificat Gică. 

Citește și:

Hulite de Gigi Becali, fetele sunt luate în brațe de Gică Hagi. ”Regele” vrea echipă feminină la Viitorul

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze