De Dragoș Tănase,

Azi-noapte a petrecut într-un club cu mai mulți prieteni, după un meci amical cu CS Mioveni, pe care au învins-o cu 2-0, în care fundașul Tamaș a primit banderola de căpitan, dar azi a lipsit de la antrenament, scrie GSP.ro.

Oficialii clubului îl caută disperați, mai ales că jucătorul român nu răspunde nici la telefon în ultimele ore.

Mai mult, n-a dormit la hotelul unde e cazată echipa, iar antrenorul, președintele clubului și colegii săi sunt îngrijorați de situație.

„Noi suntem foarte îngrijorați că nu am dat de Tamaș. Nu știm ce s-a întâmplat. România nu e Statele Unite, China sau Rusia. Este o țară mică, dar noi sperăm din suflet să îl găsim. Nu sunt deloc liniștit, dar nu vreau să trag concluzii”, a spus Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, pentru GSP.

Hapoel Haifa va juca luni, de la ora 18:00, un meci amical cu Rapid în care giuleștenii își vor prezenta lotul pentru Liga 2.

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h.

A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu.

Citeşte şi:

Gabi Tamaș, încă o beție în Israel! Fotbalistul: ”Uneori lumea încearcă să te distrugă, pentru că își dau seama că ești puternic”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase