MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 11:41

Gerard Pique a fost prins conducând cu carnetul suspendat! Starul Barcelonei riscă pușcăria

Distribuie

Gerard Pique a fost prins conducând cu carnetul suspendat! Starul Barcelonei riscă pușcăria.

Gerard Pique, starul Barcelonei, are din nou probleme cu legea. Soțul cântăreței Shakira a fost prins conducând ieri un bolid care-i aparține soției lui, dar el avea permisul suspendat.

În Spania funcționează o altă regulă a punctelor. Suspendarea carnetului intervine când posesorul pierde punctele pe care le avea. În Spania punctele se taie, nu se adaugă. În funcție de infracțiunile comise în trafic, posesorului i se ia un anumit cumul de puncte. Când rămâne „pe zero”, timp de șase luni rămâne pieton, carnetul fiindu-i automat suspendat.

Gerard Pique a fost prins conducând cu carnetul suspendat. Riscă între trei și șase ani de pușcărie

Conform Codului Penal din Spania, conducerea unui vehicul cu carnetul suspendat se poate pedepsi cu închisoarea între trei și șase luni sau cu muncă în folosul comunității pe o perioadă între 12 și 24 de luni.

Gerard Pique nu este la primul „scurtcircuit” cu poliția. În 2014, el s-a certat cu doi agenți de circulație care au dorit să-l amendeze fiindcă a parcat într-o zonă interzisă.

El a aruncat amenda pe jos și s-a certat cu oamenii legii. Fotbalistul Barcelonei a fost amendat atunci cu 10.500 de euro.


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Directorii cu 10.000 de lei pe lună și primarul cu 4.000 de lei lasă să moară de foame doi bătrâni cu handicap din satul Țipilești, Iași – VIDEO

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Bătrână surdă, ignorată de asistentul social plătit cu 3.770 de lei! Tinca Matei trăiește cu 140 de lei pe lună și din mila vecinilor! Ar trebui să primească de 7 ori mai mult – VIDEO

Citește mai multe despre gerard pique, Barcelona, carnet, puncte, puscarie și suspendare pe Libertatea.

Comentarii