Mergi direct la conținut »
Gică Popescu, mesaj emoţionant din închisoare
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gică Popescu, mesaj emoţionant din închisoare

Gică Popescu, mesaj emoţionant din închisoare

Gică Popescu (46 de ani) a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături la înmormântarea tatălui său. Fostul căpitan al Barcelonei este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare în procesul”Dosarului Transferurilor”.

”Doresc, pe această cale, să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine şi de familia mea la mijlocul săptămânii trecute. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care au fost lângă mine la Calafat, cât şi celor care s-au gândit la mine şi la familia mea.

Vreau să le mulţumesc prietenilor care m-au susţinut într-o situaţie extrem de grea, foştilor mei colegi, celor care fac parte din marea familie a sportului.

Mulţumirile mele mass-mediei pentru înţelegere şi decenţă, în mod special reporterilor şi cameramanilor aflaţi la Calafat, care au înţeles că situaţia în care sunt nu-mi permite să fac declaraţii. Vă mulţumesc pentru respectul pe care mi l-aţi arătat încă o dată”, se arată într-un comunicat trimis de Gică Popescu agenţiei Mediafax.

Costică Popescu, tatăl lui Gică, a decedat săptămâna trecută, la vârsta de 71 de ani, în urma unui infarct. Fostul internaţional a fost eliberat din Penitenciarul Rahova timp de 24 de ore, pentru a participa la înmormântarea părintelui său.

Close
Închide
  Close