MENIU CAUTĂ

Gicane, care ţi-a plăcut mai mult: fata sau maşina?

Distribuie

Invitaţii la inaugurarea expoziţiei ”Ţiriac Collection” au avut ce admira, nu glumă! Şi nu ne referim doar la cele aproximativ 90 de maşini de lux, mai vechi sau mai noi, aflate în proprietatea fostului tenismen care a devenit, după sfârşitul carierei sportive, unul dintre cei mai bogaţi români.
Din loc în loc, printre bolizi, se găseau domnişoare în rol de hostesse ce atrăgeau privirile vizitatorilor. Iar una dintre ele se poate lăuda că a fost admirată de marele Gică Hagi. Cel mai bun fotbalist din istoria României s-a oprit în dreptul unui maşini pe care a privit- o atent, în timp ce sorbea dintr-un pahar cu ajutorul unui pai.
Câteva secunde mai târziu, privirea ”Regelui” a virat puţin la stânga şi a aterizat exact pe chipul unei brunete tinere, îmbrăcată într-o rochie elegantă şi foarte decoltată, cel puţin în spate. Ce-o fi fost în mintea ”Gicanului” în acel moment numai el ştie, pentru că pe faţa lui nu s-a putut citi nimic, iar Hagi a plecat aparent neimpresionat spre următorul exponat.

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii