Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a recunoscut că pariază. A mizat 10.000 de euro pe ”o combinație de două” din Liga Campionilor
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a recunoscut că pariază. A mizat 10.000 de euro pe ”o combinație de două” din Liga Campionilor

Gigi Becali a recunoscut că pariază. A mizat 10.000 de euro pe ”o combinație de două” din Liga Campionilor

Patronul FCSB s-a dat singur în gât, într-o intervenție telefonică avută la o emisiune televizată. Gigi Becali a mărturisit că joacă sume de bani uriașe la pariuri online, deși regulamentul Federatiei Române de Fotbal interzice ferm acest lucru.

De Daniel Conțescu,

”Când a jucat Ajax cu Juventus, am luat în combinație de două, că bate Bareclona și bate Ajax sau meci egal și am luat 25.000 de euro.

Am vrut să pun și acum, dar mi-a spus Mihai că îi spulberă Juventus. Eu am încredere în echipa asta. Am pus 10.000 de euro, combinat cu siguranta Barcelona câștigă. Am pus 10.000 de euro pe 1X, combinat cu siguranță Barcelona câștigă. Am câștigat 25.000 de euro. Și vorbeam la începutul meciului când domina Juventus, și i-am zis să aștepte, ca Juventus m-a obosit. Și m-a sunat după pauză și mi-a spus: «Băi, Gigi, nu mai înțeleg nimic»”, a povestit Becali, la Digi Sport.

Becali a precizat că pariază prin interpuși, pe un cont online. Când i s-a transmis ca regulamentul FRF le interzice oamenilor de fotbal să parieze, chiar și prin ”săgeți”, Becali a susținut că va afirma în fața Comisiei de Integritate că a mințit la televizor.

Close
Închide
  Close