Mergi direct la conținut »
VIDEO / Gigi Becali îi dă ”calde” lui Gică Hagi. Patronul FCSB, gata de dans. Iată-l pe latifundiar pe scenă!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO / Gigi Becali îi dă ”calde” lui Gică Hagi. Patronul FCSB, gata de dans. Iată-l pe latifundiar pe scenă!

VIDEO / Gigi Becali îi dă ”calde” lui Gică Hagi. Patronul FCSB, gata de dans. Iată-l pe latifundiar pe scenă!

Gigi Becali știe că obținerea titlului nu mai depinde de echipa lui, după remiza cu CFR Cluj, scor 0-0. FCSB are nevoie de jocul rezultatelor, ca să-i detroneze pe ardeleni din fruntea clasamentului. Astfel, latifundiarul l-a măgulit pe nașul său, Gică Hagi, care pregătește Viitorul. ”Singurul care este mare antrenor în România este Hagi. Joacă cu unii pe acolo, îi pune pe copiii ăia şi joacă fotbal. E singurul antrenor. Petrescu a luat ce a vrut el. De-abia acum zic şi eu că Ianis va fi mare fotbalist. Pasa pe care i-a dat-o lui Ganea, aia mi-a plăcut mai mult decât golul.

O să-l rog pe Ianis, dacă face un rezultat bun cu CFR şi o să joc şi eu pamporea (n.r. – dans tradiţional machedonesc) cu el, când o să luăm campionatul. Îmi e drag şi mie de el şi vreau să joc şi eu pamporea, care e problema? Dacă ne bate, el să danseze pamporea şi eu să plâng.

Nu ai cum să-l iei pe Ianis, nu ai cum. Cum să-l iei, când dă aşa gol de pe loc? Dacă eram eu ceream 50 de milioane. Gică îl dă pe două sau trei, dar eu fără 50 nu discutam”, a spus Becali la finalul partidei cu CFR Cluj, la postul Digi Sport.

Țopăiala din vestiar

Pamporea este un dans specific machedonesc, pe care fotbaliștii de la Viitorul, în frunte cu Ianis Hagi și cu brazilianul Eric de Oliveira, l-au țopăit într-un club, după calificarea în play-off, dar și după victoria cu cu 2-1 în fața FCSB, realizată pe ”Arena Națională”.

Video-ul realizat în vestiarul celui mai important stadion al țării are peste 1,5 milioane de vizualizări.

Cum dansează Gigi Becali

Close
Închide
  Close