”Îi mulțumesc lui Burleanu că a spus că echipa mea are palmaresul. El nu spunea asta dacă nu avea confirmarea UEFA. Dar trebuia să zică mai devreme asta. Nu vă mai luați după Lupescu. Că el nu știe legea. Habar nu are. Palmaresul și istoria sunt la echipa care continuă.

CSA nu poate avea palmaresul. Chiar dacă echipa mea intră în faliment, eu o iau din Liga a 5-a. Cu tot palmaresul. Ei vor să distrugă echipa asta, care aduce milioane în România. Eu fac milioane pentru că sunt Steaua.

Fără palmares, din 2018, nu mai avem coeficient. Nu mai mergem în grupe că mă distrug echipele care sunt capi de serie și nu mai aduc. Cum să spună CSA că are palmaresul? S-a născut în 2017 și are 6 luni. Cum să spună că are 60 de ani?.

Am făcut și eu cerere la UEFA. Dar nu le-am zis să ne spună dacă noi avem palmaresul. Le-am spus că noi știm că avem palmaresul, că îl avem pe Becali care nu e prost și dobitoc, dar facem cererea pentru fani. Că suporterii vor să știe de la străini, că ei sunt oameni simpli și nu au studii”, a spus Gigi Becali la TV Sport.ro.

Latifundiarul din Pipera pare mai preocupat de războiul cu Armata, decât de duel din campionat cu nașul său, Gică Hagi.

Citește și: 

FRF: FSCB = Steaua! Anunțul făcut de șeful Federației