Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a oferit ”bomba” anului: ”M-am împăcat cu Talpan. Mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a oferit ”bomba” anului: ”M-am împăcat cu Talpan. Mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun”

Gigi Becali a oferit ”bomba” anului: ”M-am împăcat cu Talpan. Mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun”

Gigi Becali a oferit ”bomba” anului: ”M-am împăcat cu Talpan. Mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun”.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, susține că a vorbit cu juristul Florin Talpan, cel care l-a deposedat în justiție de marca și de numele Steaua, și că s-au „împăcat”. Mai mult, Talpan l-a impresionat pe Becali când i-a dezvăluit că merge la biserică.

Procesele dintre CSA Steaua și FCSB continuă. Unul este pentru prejudiciul de 37 de milioane de euro, altul, care are primul termen pe 25 septembrie, va fi pentru palmares. În plus, același Talpan a făcut nenumărate plângeri pentru „radierea”  celor de la FCSB din Liga 1, din cupele europene, de peste tot.

Gigi Becali a oferit ”bomba” anului: „Talpan mi-a zis că merge la biserică. M-a impresionat”

„M-am împăcat cu Talpan, vorbesc cu el. L-am sunat de vreo 2-3 ori ca să glumesc cu el, să-l tachinez. Atunci când era cu Rapidul. De ce să nu îmi răspundă? L-am sunat să-l felicit pentru că a fost pe locul 2.

El ce să zică? Acum mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun, și-a făcut și el datoria. Pentru ce să fiu supărat pe el?

Se plângea și el. Acum nu-l mai sun. Mi-a zis că merge și la biserică, asta m-a impresionat. Sunt prieten cu el pentru lucrul ăsta”, a zis Gigi Becali la televiziunea ProX.  


CITEȘTE ȘI:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/Borcea s-a îmbogățit în închisoare. Culmea afacerilor: A vândut gaz lichefiat până și Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis

Close
Închide
  Close