Mergi direct la conținut »
Gigi Becali s-a "SPERIAT DE MOARTE" în închisoare! Ce l-a BULVERSAT
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali s-a "SPERIAT DE MOARTE" în închisoare! Ce l-a BULVERSAT

Gigi Becali s-a „SPERIAT DE MOARTE” în închisoare! Ce l-a BULVERSAT

Gigi Becali, personajul care în urmă cu câţiva ani se autointitula "Războinicul luminii" sau "Ursul grizzly", şi-a pierdut de tot curajul de când este în închisoare.

Alexandrina Becali, mama patronului stelist, a declarat astăzi că fiul său s-a speriat de moarte după gratii. Recentul cutremur, de 5,7 grade pe scara Richter, l-a bulversat total pe Gigi. Asta susţine mama latifundiarului, dar, mai degrabă, pare o nouă tentativă patetică de a obţine mai devreme eliberarea acestuia. „Frica” invocată de Beacli şi făcută publică de mama acestuia pare să fie la fel de „reală” ca şi „suferinţa” acestuia la coloana vertebrală. Gigi a recunoscut că a purtat guler cervical doar ca să-i impresioneze pe judecători, dar când a văzut că n-are succes, a renunţat la acel „accesoriu”.

„Trebuie să vină acasă definitiv, nu aşa. La ăştia de ce le dă drumul fără graţiere? Din cauza cutremurului s-a speriat, a vorbit cu nora mea. Îl aşteptăm acasă cu de toate. Chiar acum ar trebui să-i dea drumul, că stă nevinovat în închisoare, dar nu mai cerem nimic la nimeni. Mai are puţin şi gata! În februarie ar trebui să vină definitiv”, a spus Alexandrina Becali, conform romaniatv.net.

Pe 22 noiembrie, în zona Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, iar apropiaţii lui Becali s-au şi aruncat să anunţe public că acesta a suferit un „atac de panică” în închisoarea Poarta Albă!

Close
Închide
  Close