Mergi direct la conținut »
Gigi ”SMURD” Mulţescu toarnă gaz peste foc: ”Nu am lot de titlu!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi ”SMURD” Mulţescu toarnă gaz peste foc: ”Nu am lot de titlu!”

Gigi ”SMURD” Mulţescu toarnă gaz peste foc: ”Nu am lot de titlu!”

Înaintea acestui debut de sezon, Petrolul Ploieşti se anunţa una dintre candidatele certe la câştigarea campionatului.

Formaţia ploieşteană era văzută de către specialişti una dintre favoritele întrecerii, alături de campioana României, Steaua Bucureşti, şi de Astra Giurgiu. Argumentul principal: lotul ”lupilor”, unul plin de vedete cu jucători precum Juan Albin, Pablo De Lucas, Filipe Teixeira, Toto Tamuz, plus „dezertorul” Adrian Mutu.

Numai că socoteala din birourile de la „Ilie Oană” nu s-a potrivit si cu cea de pe dreptunghiul verde, acolo unde starul Mutu nu numai că a dezamăgit, dar a şi adus o pagubă considerabilă în bugetul clubului ploieştean.

Atmosfera s-a deteriorat, a urmat o serie de ”divorţuri”, care au afectat unitatea grupului.  Astfel, au plecat pe rând de la Petrolul jucători precum Romario Pires şi Ovidiu Hoban, cel din urmă exclus din lot de patronul Dan Capră, după înfrângerea de la Zagreb, din play-off-ul Ligii Europa, după ce mijlocaşul român s-a certat cu managerul sportiv Mario Nicolae. 

După plecarea celor doi mijlocaşi (n.r. – ambii s-au transferat în Israel) au fost aduşi doi uruguayeni cu profil ofensiv, Rodrigo Pastorini şi Sebastian Gallegos.

Mai mult decât atât, după eliminarea din cupele europene, apăruse informaţia conform căreia team managerul Cristi Vlad va fi retrogradat către Centrul de Copii şi Juniori. Totuşi, la presiunea fanilor nemulţumiţi de mutarea aleasă de conducere, finanţatorul echipei i-a permis fostului căpitan să rămână pe aceeaşi poziţie în organigrama clubului.

Alertă de vreme severă în toată țara. Mai multe județe, vizate de cod roșu
Recomandări

Alertă de vreme severă în toată țara. Mai multe județe, vizate de cod roșu

 

Şi evenimentele tensionate nu s-au oprit aici.  Pentru ”lupi” a urmat semieşecul din campionat, în deplasarea de la Târgu Jiu (1-1) , în urma căruia Răzvan Lucescu a fost dat afară, în locul său fiind readus Gigi Mulţescu.

La doar câteva ore după demiterea fostului selecţioner, ca să împace şi ”capra” şi varza, patronul ”găzarilor”  i-a acceptat demisia lui Mario Nicolae, care a vrut să fie solidar cu Răzvan Lucescu.

Aşadar, pe fondul unui climat tensionat pentru Petrolul, a urmat derby-ul din etapa a opta de la Ploieşti, acolo unde ”lupii” au primit vizita Stelei. Numit în funcţie doar de câteva zile înaintea partidei, Gigi Mulţescu a bifat imediat prima înfrângere pe banca lupilor (2-3).  La finalul partidei, Mulţescu şi-a arătat nemulţumirea faţă de anumiţi jucători din cadrul lotului şi de carenţele fizice ale echipei. Astfel,  pe ”lista neagră” a tehnicianului şi-au făcut loc imediat cei doi uruguayeni aduşi la echipă de Mario Nicolae.

Anunțul procurorilor despre doctorii care l-au ținut pe Daniel Chițoiu internat după ce a ucis doi bătrâni
Recomandări

Anunțul procurorilor despre doctorii care l-au ținut pe Daniel Chițoiu internat după ce a ucis doi bătrâni

 

Cu doar 14 puncte în opt etape de campionat, la şapte lungimi de Steaua, Petrolul se află în acest moment doar pe locul şase, motiv pentru antrenorul Gigi Mulţescu să tragă un semnal de alarmă către conducerea ploieşteană. Acesta le-a transmis şefilor că lotul nu este unul cu care să se poată bate la titlu, pentru că au plecat foarte mulţi jucători, iar alţii pur și simplu nu au valoarea pentru a se bate la titlu. El a mai declarat că, din iarnă, aşteaptă întăriri serioase pentru a avea rezultatele pe care le aşteaptă toată lumea.

Altfel, Petrolul va juca duminică împotriva celor de la Viitorul. Partida se va juca pe stadionul ” Concordia” din Chiajna şi va începe la 18.30.  Partida contează pentru etapa a noua a Ligii 1 şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look PLUS şi live text pe SportNews.ro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close