Mergi direct la conținut »
Griezmann l-a lăudat pe Diego Simeone: ”E ca Alex Ferguson!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Griezmann l-a lăudat pe Diego Simeone: ”E ca Alex Ferguson!”

Griezmann l-a lăudat pe Diego Simeone: ”E ca Alex Ferguson!”. Atletico Madrid a cucerit miercuri seară, fără să se forțeze, Liga Europa, după ce i-a administrat grupării franceze Marseille un categoric 3-0

Antoine Griezmann, eroul „plăpumarilor”, omul care a înscris primele două goluri ale finalei, l-a lăudat pe antrenorul Diego Simeone, care, suspendat fiind, a văzut meciul din tribună, lăsându-l pe bancă pe „secundul” German Burgos. 

„Ce a făcut Simeone pentru Atletico e un lucru istoric. E comparabil cu ceea ce a realizat Ferguson la Manchester United”, a spus francezul la final.

Griezmann l-a lăudat pe Diego Simeone. 6 trofee în 6 ani!

„Cholo” Simeone, în cei șase ani petrecuți la Atletico, și-a dus echipa în 8 finale, câștigând 6 trofee. A strâns 233 de victorii în 377 de meciuri, în 200 dintre dispute terminând fără să primească gol. 

„Când am plecat de acasă, la vârsta de 14 ani, visam să trăiesc astfel de momente. E al doilea meu trofeu european, sper să mai câștig multe de acum înainte. Secretul golurilor mele? Încrederea și sângele rece, nu știu exact care este rețeta, să fiu sincer”, a concluzionat omul finalei cu Marseille.


CITEȘTE ȘI : 

Regizorul Lucian Pintilie a murit la 84 de ani, după o lungă suferință

Close
Închide
  Close