Decarul Astrei are pe masă o ofertă consistentă de la FCSB, dar nu e nimic sigur, deocamdată, iar proiectul lui Hagi ar putea să îl convingă pe mijlocașul ofensiv în vârstă de 28 de ani.

„Regele” ar fi dispus să facă un efort financiar pentru un jucător care cu siguranță i-ar întări echipa pentru îndeplinirea obiectivului: calificarea în UCL.

„Niciodată nu se ştie, vom vedea. Depinde de mulţi factori, dar fiind campionii României ne putem gândi la orice fotbalist român de valoare.
Poate facem un efort financiar (n.r. – pentru a-l aduce pe Budescu), mai ales dacă vindem pe cineva pe bani mulţi. Putem să vindem un jucător foarte bun și avem bani de alții”, a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

Hagi îl vrea pe Budescu. ”Tricoul e ușor acum”

Hagi l-a „înțepat” subtil pe Reghecampf. Înaintea meciului cu Viitorul, din sezonul regular, Reghecampf râdea de achiziția lui Hagi, Țucudean.

„La Steaua era tricoul greu pe el, atârna 30 de kilograme. Atât a cântărit pentru el tricoul de la noi”, spunea Reghe, care a dat de înțeles că atacantul arădean nu făcea față presiunii.

Hagi a declarat că-l va ține pe atacant. „Acum tricoul lui e ușor, nu mai cântărește 30 de kilograme. Am fost inspirat”, a spus Hagi despre vârful care a marcat patru goluri în play-off.

 

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine