Contra gorjenilor, care n-aveau nici antrenor (Iordănescu junior a fost suspendat), nici câțiva jucători importanți, în frunte cu Săpunaru, astriștii au făcut un meci foarte slab și au luat un punct cu noroc. Silviu Lung junior a fost cel mai bun de pe teren, portarul giurgiuvenilor făcând minuni la câteva șuturi ale lui Nistor și Antal, iar Wellington și Răduț au irosit alte mari oportunități.

Astra a jucat din minutul 43 în inferioritate, portughezul Filipe Teixeira fiind eliminat pentruy două cartonașe galbene luate în doar șase minute! Denis Alibec a fost o umbră a jucătorului care făcea senzație cu Dinamo. Câteva șuturi anemice expediate de Takayuki și Junior Morais au fost singurele faze de atac ale Astrei.

Minutul 90+3: Final de joc.

Minutul 86: Alibec, care a făcut un joc șters, a fost substituit cu Daniel Niculae.

Minutul 85: Galben Ungurușan.

Minutul 80: Galben Grecu.

Minutul 79: Ultima modificare la oaspeți: a ieșit Răuță, a intrat Droppa.

Minutul 76: Lovin a luat un galben pentru o intervenție dură, cu cotul, asupra lui Hora. Și gorjeanul a atacat la fel, dar el n-a fost pedepsit!

Minutul 70: Oros, aproape de autogol! Astra e în corzi! Schimbare la gazde: a ieșit Boudjemaa, a intrat D. Florea.

Date din ancheta poliției după accidentul din gara Galați. Cu ce viteză mergea locomotiva în momentul accidentului
Recomandări
Date din ancheta poliției după accidentul din gara Galați. Cu ce viteză mergea locomotiva în momentul accidentului

Minutul 64: Galben Takayuki.

Minutul 57: Ionuț Stelescu, secundul lui Iordănescu junior, a mai făcut o modificare: a ieșit Antal, a intrat Ciucur.

Minutul 56: Șumi se teme de eșec: iese De Amorim, intră Lovin.

Minutul 54: Wellington trage milimetric pe lângă poartă.

Minutul 52: Antal a vrut să centreze și mingea a căzut pe transversală, iar mai apoi Răduț a tras peste poartă. Tot gorjenii sunt mai prezenți în atac și au ocaziile mai mari.

Minutul 46: Începe partea a doua. Edi Iordănescu a operat prima modificare: a ieșit Ropotan, care avea un galben, și forțează atacul cu Wellington.

Minutul 45: Pauză. 

Minutul 44: Alibec era să înscrie, dar Stanca l-a blocat în ultimul moment.

Minutul 43: Teixeira a mai făcut un fault dur și a primit al doilea galben, fiind eliminat!

Minutul 37: Teixeira a luat galben pentru un fault dur asupra lui Vasiljevici.

Minutul 36: Răduț trage tare, peste poarta gazdelor. A patra șansă pentru oaspeți.

Minutul 32: Silviu Lung are o nouă paradă de efect la un șut puternic al lui Antal.

Minutul 29: Silviu Lung junior s-a întins serios ca să respingă un șut al lui Liviu Antal. Oaspeții rămân mai periculoși.

Minutul 15: Galben pentru Ropotan.

Minutul 14: Gazdele au forțat în startul meciului, dar prima mare ocazie a partidei au ratat-o oaspeții prin Nistor.

REPORTAJ. Fața mai puțin discutată a Bisericii. Preotul care face injecții: „Știu să ajut și la o naștere. Până acum, nu a fost cazul”
Recomandări
REPORTAJ. Fața mai puțin discutată a Bisericii. Preotul care face injecții: „Știu să ajut și la o naștere. Până acum, nu a fost cazul”

Minutul 1: Meciul a început.

ASTRA – PANDURII 0-0
Marcatori:

ASTRA: S. Lung jr. – P. Queiros, Oros, V. Găman, J. Morais – Takayuki, Boldrin – Boudjemaa, F. Teixeira, De Amorim – Alibec. Antrenor: Marius Șumudică

Rezerve: Gavrilaș – Geraldo, Lovin, Al. Ioniță II, D. Florea, D. Niculae, R. Alves

PANDURII: Stanca – Ungurușan, Vasco, Vasiljevici, Grecu – Ropotan, Răuță – Antal, Nistor, Răduț – Hora. Antrenor: Edi Iordănescu

Rezerve: Mingote – Ciucur, Bunoza, Acsinte, Droppa, Erico, Wellington

Arbitri: S. Colțescu – R. Ghinguleac, D. Mitruți

Giurgiuvenii nu se tem de lupta directă cu Steaua, ba chiar au anunțat în mod public că vor titlul în acest sezon. Marți seară se confruntă cu Pandurii. Antrenorul Edi Iordănescu e suspendat! Cristi Săpunaru e și el suspendat, chiar în ziua în care face 32 de ani.

”Din punct de vedere financiar, suntem bine. Avem datorii la jucători, dar nu sunt mari și nici de mult timp. N-avem nici un fel de presiune, avem jucători cu experiență, care au jucat la un nivel înalt. Chiar am vorbit cu mulți dintre ei și sunt liniștiți. Mă interesează mai puțin discuțiile, ci mai mult ca jucătorii să fie liniștiți, să joace foarte bine și să câștige cu Pandurii. Obiectivul este să câștigăm campionatul, asta este ce ne interesează pe noi! Cu toții ne dorim să câștigăm campionatul, pentru toți jucătorii, pentru staff-ul administrativ, pentru Șumi, pentru întreaga suflare giurgiuveană. Mai sunt puține etape, suntem într-un moment bun așa că putem îndeplini acest obiectiv”, a spus Dani Coman, președintele celor de la Astra, într-o intervenție telefonică la ”Digi Sport Matinal”.

10.000 de deținători de polițe Euroins, care au avut pagube sau vor să renunțe la RCA-ul făcut la Euroins, au depus deja cerere către FGA
Recomandări
10.000 de deținători de polițe Euroins, care au avut pagube sau vor să renunțe la RCA-ul făcut la Euroins, au depus deja cerere către FGA

”Meciul direct cu Steaua nu va fi decisiv, pentru că și ei, și noi, vom mai pierde puncte. Dar am mare încredere și în jucători și în Șumi, care va găsi resurse ca să câștige titlul. Sunt convins că Șumi va rămâne la noi și din sezonul viitor, indiferent de ce se va întâmpla cu suspendarea. Sunt convins că lucrurile se vor rezolva și că Șumi va fi pe bancă”, a mai spus Coman, la Digi Sport.

 Dani Coman a afirmat că Astra se gândește la transferul lui Adrian Mutu (37 de ani, ASA Tg. Mureș):  ”Mi-aș dori să lucrez cu Mutu, indiferent de postură. Dacă vrea ca jucător, mi-ar plăcea, dacă vrea să intre în staff-ul lui Șumi, este binevenit. Chiar acum mă duc să mă văd cu el, să bem o cafea, să mai stăm de vorbă. Nu văd nicio problemă din faptul că ne vom întâlni. Sunt prieten cu el, am fost colegi, nu este nicio problemă dacă bem o cafea și nu mă feresc de nimeni. Și dacă m-aș vedea cu cineva de la Steaua aș recunoaște”.„Sigur, e tentant să joci în Liga Campionilor. Îmi face plăcere, mă voi gândi şi îi mulţumesc lui Şumudică pentru această ofertă publică. Dar vom discuta mai încolo. Acum, şi noi, şi ei avem meciuri de jucat. Mă voi gândi în perioada următoare şi voi decide cu calm ce voi face. Sper să iau decizia cea mai bună pentru mine. Pe viitor poate vreau să mă apuc şi de antrenorat când îmi iau licenţele”, a declarat Mutu, la finalul meciului cu Viitorul.

Citește și

Delegarea arbitrului Sebastian Colțescu a creat scandal.

VIDEO, AICI și AICI.

Astra Giurgiu (locul 2 play-off, 35p)

  • Marius Șumudică
    Suntem echipa care n-a avut nicio decizie pro în acest play-off, față de alte echipe care, săracii, nu mai au rubrici unde să noteze deciziile pro. Plus ca acum nu se mai înjumătățesc punctele, deci se simte când iei trei puncte într-un meci. Ați văzut și aseară ce s-a întâmplat, trebuia eliminare la Pintilii în minutul 23. Erau 11 contra 10… dar nu mai stăm să discutăm că îi deranjăm. Nu vreau să spun că Steaua se dopează, sunt ferm convins că trebuie să fii nebun să te dopezi. Nici nu consider că Steaua face lucrul ăstam spun doar că Steaua arata foarte bine, în contextul în care ei joacă din 3 în 3 zile. Și sunt jucători care, după un an și jumătate de inactivitate, joacă două partide de 90 de minute în decurs de o săptămână și n-au avut nici măcar o crampă“.

► Echipa probabilă: S. Lung jr. – Pedro Queirós, Geraldo Alves, Găman, Júnior Morais – Seto, Boldrin – Boudjemaa, Filipe Teixeira, De Amorim – Alibec

► Rezerve: Gavrilaş, Oros, Ricardo Alves, Boubacar, Oliseh, D. Florea, D. Niculae

► Antrenor: Marius Şumudică

Pandurii Târgu Jiu (locul 3 play-off, 29p)

  • Edward Iordănescu
    Mă gândesc foarte serios inclusiv de la jocul cu Astra şi până la final să dau şansa unor jucători care au jucat mai puţin. Peste o lună e final de drum şi poate e calea potrivită. Nu avem o stare de spirit foarte bună. Încă resimţim jocul cu Steaua şi ne-au marcat lucrurile întâmplate atunci. Pe lângă asta, avem suspendaţi, inclusiv Săpunaru, eu în tribună. Va fi extrem de greu“.

► Echipa probabilă: Stanca – Ungurușan, Vasco Fernandes, Vasiljević, Acsinte – Droppa, Ropotan – L. Antal, Nistor, Răduț – Hora

► Rezerve: Mingote, Pleaşcă, Grecu, Piţian, Răuţă, Ciucur, Wellington

► Antrenor: Edward Iordănescu

Meciurile all-time din Liga 1:
2009-2010: Astra Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 0-1
2009-2010: Pandurii Târgu Jiu – Astra Ploieşti 0-2
2010-2011: Astra Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 2-0
2010-2011: Pandurii Târgu Jiu – Astra Ploieşti 1-0
2011-2012: Pandurii Târgu Jiu – Astra Ploieşti 1-2
2011-2012: Astra Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 2-0
2012-2013: Astra Giurgiu – Pandurii Târgu Jiu 4-1
2012-2013: Pandurii Târgu Jiu – Astra Giurgiu 1-1
2013-2014: Pandurii Târgu Jiu – Astra Giurgiu 1-3
2013-2014: Astra Giurgiu – Pandurii Târgu Jiu 2-0
2014-2015: Astra Giurgiu – Pandurii Târgu Jiu 2-1
2014-2015: Pandurii Târgu Jiu – Astra Giurgiu 1-1
2015-2016: Astra Giurgiu – Pandurii Târgu Jiu 1-2
2015-2016: Pandurii Târgu Jiu – Astra Giurgiu 1-1

Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
GSP.RO
Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Călugăriţa care s-a transformat complet: are inel în nas şi decolteu periculos! Cum arată acum măicuţa Cristina
Playtech.ro
Călugăriţa care s-a transformat complet: are inel în nas şi decolteu periculos! Cum arată acum măicuţa Cristina
Dureros ce s-a întâmplat cu Geta din Liceeni! Drama care a distrus-o pe Cesonia Postelnicu
Viva.ro
Dureros ce s-a întâmplat cu Geta din Liceeni! Drama care a distrus-o pe Cesonia Postelnicu
Mărturia sfâşietoare a fiicei bătrânului ucis de trei copii de 9, 10 şi 15 ani, pentru o bicicletă: "L-au dezbrăcat, l-au umilit". Minorii pot scăpa nepedepsiţi
Observatornews.ro
Mărturia sfâşietoare a fiicei bătrânului ucis de trei copii de 9, 10 şi 15 ani, pentru o bicicletă: "L-au dezbrăcat, l-au umilit". Minorii pot scăpa nepedepsiţi
Femeia care doarme într-un pat cu o lenjerie care nu a mai fost spălată de 100 de ani
Știrileprotv.ro
Femeia care doarme într-un pat cu o lenjerie care nu a mai fost spălată de 100 de ani
Un chiriaș nu poate fi dat afară din casă în lipsa acestui act. Este secretul pe care proprietarii de apartamente îl țin ascuns
FANATIK.RO
Un chiriaș nu poate fi dat afară din casă în lipsa acestui act. Este secretul pe care proprietarii de apartamente îl țin ascuns
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Orangesport.ro
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
'Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie'. Andreea Antonescu a spus adevărul despre despărțirea de iubitul ei
Unica.ro
'Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie'. Andreea Antonescu a spus adevărul despre despărțirea de iubitul ei
Horoscop 26 martie 2023. Fecioarele trebuie să nu amestece lucrurile și să ajungă să le reproșeze celor din jur situații pe care nu ei le-au provocat
HOROSCOP
Horoscop 26 martie 2023. Fecioarele trebuie să nu amestece lucrurile și să ajungă să le reproșeze celor din jur situații pe care nu ei le-au provocat
Noutăți de la UBER!
PUBLICITATE
Noutăți de la UBER!