MENIU CAUTĂ

Căpitanul campioanei mondiale, Hugo Lloris, a primit o amendă uriașă pentru că a condus beat

Distribuie

Căpitanul Franței și portarul echipei Tottenham, Hugo Lloris, a recunoscut că a condus după ce a consumat alcool și a fost amendat cu 50.000 de lire sterline și permisul i-a fost suspendat pentru 20 de lui, scrie BBC News.

Portarul lui Tottenham și al Franței a fost oprit în trafic, în timpul unui control de rutină în Londra pe data de 24 august. La testul cu etilotestul a rezultat că avea o alcoolemie de două ori mai mare decât cea permisă de legea britanică.

Miercuri dimineață, Lloris, în vârstă de 31 de ani, a pledat vinovat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și a acceptat amenda de 50.000 de lire sterline și suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 20 de luni.

Portarul francez a fost oprit după ce polițiștii au văzut mașina sa Porsche Panamera mergând cu o viteză sub cea legală. La un moment dat mașina s-a îndreptat spre o serie de autovehicule parcate, dar a fost redresată în ultimul moment. Acest lucru le-a atras atenția oamenilor legii care l-au tras pe dreapta.

Când ofițerii au oprit vehiculul, în mașină se simțea miros de vomă, iar șoferul a trebuit să fie ajutat pentru a putea ieși din mașină.

Judecătorul i-a dat fotbalistului o amendă atât de mare spunând că doar printr-un miracol nu a provocat daune materiale altor mașini sau nu a lovit pietoni, iar acțiunile sale au pus în pericol atât viața sa cât și a pasagerilor mașinii. De asemenea a adăugat că amenda atât de mare se datorează mijloacelor financiare de care Lloris dispune.

Într-o situație mult mai gravă se află Gerard Pique. Starul Barcelonei a fost prins conducând cu carnetul suspendat și riscă pușcăria. Conform Codului Penal din Spania, conducerea unui vehicul cu carnetul suspendat se poate pedepsi cu închisoarea între trei și șase luni sau cu muncă în folosul comunității pe o perioadă între 12 și 24 de luni.


Citește și: Criminala de la metrou, declarație șocantă în fața judecătorilor despre momentul în care a ucis-o pe Alina: „Nu m-a interesat soarta ei, căutam pantaloni ieftini”


 

Citește mai multe despre hugo Lloris, beat și permis pe Libertatea.

Comentarii