MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 11:58

Încă un blatist în tenis: Nicolas Kicker!

Distribuie

Încă un blatist în tenis: Nicolas Kicker! Tenismanul argentinian Nicolas Kicker riscă o suspendare pe viaţă după ce a fost găsit vinovat de trucarea a doua meciuri din circuitul Challenger ATP, a anunţat, joi, Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU) din cadrul Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), relatează Agerpres.ro.

Kicker, în vârstă de 25 de ani, a fost învins în prima rundă a turneului ATP de la Lyon, de către compatriotul său Federico Coria, cu 4-6, 6-1, 7-5.

Kicker a trucat rezultatul unui meci jucat la Padova (Italia), în iunie 2015, şi un altul la Baranquilla (Columbia), în septembrie 2015.

În plus, el se face vinovat de faptul că a omis să semnaleze o tentativă de corupţie şi de lipsă de cooperare cu anchetatorii TIU.

Sancţiunea va fi anunţată ulterior de către Jane Mulcahy, responsabila unităţii independente anticorupţie a ITF, iar Nicolas Kicker va fi privat de autorizaţia de a asista sau participa la competiţii organizate de ITF.

Kicker ocupă în prezent locul 84 în clasamentul mondial, după ce a ajuns în turul al treilea la Australian Open, în luna ianuarie.

În ultimii ani, și jucătorii români au fost prinși cu forfârlica.

Jucători de tenis români anchetați pentru blaturi! 'E un sistem întreg! S-au ridicat telefoane!' Federația, acuzată că mușamalizează!

Noi dezvăluiri despre blaturile din tenis. Mihăiță Damian și-ar fi cumpărat locul la un turneu din Croația cu 1.000 de euro!

Povestea unui blat la tenis: 'Serveau la 3 metri în afara careului de serviciu, făceau duble greșeli, tocmai ca să piardă'!

Ce rușine la tenis! Nicolae Frunză a fost învins de Ugo Nastasi, jucător fără clasament. Românul, bănuit de blaturi, n-aude bine!

Daniel Frunză se jură că fiul său, Nicolae, nu face blaturi în tenis. Alta e marea problemă a copilului: 'Nu are timpanul de la urechea dreaptă'!

Citiți și

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii