Înaintea semifinalei de dublu dintre Irina Begu/ Andreea Mitu și Jaqueline Cristian/ Gabriela Ruse, părinții celor patru fete au dialogat vehement în fața vestiarelor cu reprezentanți de la FRT și BNR. Ba ma mult, mama Irinei Begu ar fi plâns de nervi sub privirile celor patru jucătoare. Federația Română de Tenis și BNR deciseseră ca părinții să nu mai aibă acces în lojele jucătorilor, deoarece acolo se dăduseră deja invitații către parteneri BNR/ BRD/ FRT. Doar când fetele au somat organizatorii, amenințând că nu intră pe teren până nu se remediază ”problema” celor apropiați, s-au găsit soluții.

Libertatea a contactat-o pe Steluța, mama Irinei Begu.
”Sunt de prea mult timp prezentă la turneele de tenis ca să plâng așa ușor! Da, am fost suparată! Membrii familiilor jucătoarelor au primit badge-uri de acces, dar nu nu s-a spus că acestea sunt valabile doar cu bilet cu loc! Irina și celelalte fete primiseră și bilete, însă le-au oferit altor apropiați, nu nouă!

Când am ajuns în Cotroceni, cei de la Security ne-au spus că puteam intra, însă riscăm să fim ridicați de pe scaun e cei care au bilete cu loc! Atunci m-am enervat, și la Cluj-Napoca, la Fed Cup, pățisem la fel! În timpul meciurilor, fusesem ridicată de trei ori. Nu e comod! Vii relaxat și-ți faci sânge rău din cauza organizării sau a lipsei de comunicare.

În cele din urmă, Federația și ceilalți au rezolvat problema de la meciul Irinei și Andreei Mitu cu Jaqueline și Gabi Ruse. Am stat în loja cu numărul doi, am înțeles că era a FRT-ului!

La finală, totul a fost clar, am primit invitații cu loc la lojă”.

Citiți și Irina Begu și Andreea Mitu au câștigat BRD Bucharest Open la dublu. Câți bani au primit. Reacțiile celor două sportive | GALERIE FOTO&VIDEO

BRD Bucharest Open 2018. Begu și Mitu au câștigat finala la dublu. Sevastova s-a impus la simplu

Anastasija Sevastova a câștigat trofeul BRD Bucharest Open. În urmă cu doi ani, letona a fost spulberată în ultimul act de Simona Halep

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta
GSP.RO

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta