Mergi direct la conținut »
Interviu emoționant al Simonei Halep la finalul meciului cu Pliskova. Ce spune Angie Kerber despre duelul din semifinala Australian Open 2018
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Interviu emoționant al Simonei Halep la finalul meciului cu Pliskova. Ce spune Angie Kerber despre duelul din semifinala Australian Open 2018

Interviu emoționant al Simonei Halep la finalul meciului cu Pliskova. Ce spune Angie Kerber despre duelul din semifinala Australian Open 2018

Interviu emoționant al Simonei Halep la finalul meciului cu Pliskova. Simona Halep a învins-o în minimum de seturi pe Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-2, şi s-a calificat pentru prima dată în semifinalele turneului de seniori de la Australian Open, unde o aşteaptă un duel cu Angelique Kerber.

Însă, liderul mondial a atins această fază a competiţiei şi în 2008. Exact în urmă cu 10 ani, tot pe 24 ianuarie, Simona Halep obţinea calificarea în semifinalele turneului de juniori de la Australian Open, după o victorie în două seturi, scor 6-3, 6-2, în faţa Anastasiei Pavlyuchenkova. Halep n-a jucat atunci şi finala, fiind învinsă în penultimul act de Jessica Moore în două seturi.

Imediat după victoria cu Pliskova, la flash interviu, reporterul a felicitat-o pe Simona Halep pentru prima calificare în semifinale la Australian Open, însă sportiva noastră a ţinut să le reamintească un lucru organizatorilor.

”Mă bucur să fiu în semifinale, de fapt, am fost şi la juniori în această fază, în 2008. Pentru mine contează şi acest aspect. Mă aşteaptă acum un meci diferit cu Angelique Kerber, ea se deplasează bine, returnează solid, trebuie să domin mai mult, să joc mai bine, să fiu calmă. Vreau să mă bucur de această fază a competiţiei, nu mă gândesc la rezultat. Darren mă ajută cu faptul că sunt relaxată în timpul meciurilor şi înainte, îi mulţumesc pentru asta şi le mulţumesc şi australienilor”, a declarat Simona Halep.

Angie Kerber se aşteaptă la o partidă dificilă în faţa Simonei Halep şi anunţă că bătălia pentru un loc în finala de Australian Open va fi una extrem de lungă.

Cu Simona Halep va fi un meci lung, cu schimburi lungi. Am jucat de multe ori contra ei. Fiecare meci a fost greu şi rezultatul a fost strâns. La final, nu contează cu cine voi juca. Vreau să îmi fac jocul în continuare. Eu mă concentrez doar asupra mea. Ştiu că sunt bună în defensivă şi asta mă face puternică. Şi pot să alerg mult, să returnez multe mingi. Ştiu că pot fi agresivă, fac asta la antrenament şi vreau să fac şi în meciuri.  Vreau să îmi îmbunătăţesc jocul. Mă mişc bine, returnez multe mingi, dar vreau să iau game-ul în mâinile mele şi când sunt la primire, să lovesc puternic de la retur. Vreau să fiu agresivă„, a spus Angelique Kerber la conferinţa de presă.

Close
Închide
  Close