ACTUALIZARE 26 iulie. Isaac Donkor: ”Nu am venit să-i iau locul lui Popa. Am fost coleg cu el la Inter Milano, important este să ne antrenăm, iar Mister va decide cine joacă. În acest moment pot juca 45-60 de minute. Știu foarte puțin despre fotbalul românesc, dar am să mă informez. Sper să facem fericiți suporterii și câștigăm un trofeu”.

Născut pe 15 august 1995 în Kumasi, Ghana, noul fundaș al echipei noastre s-a format ca fotbalist în Italia și este în proporție foarte mare un produs al academiei lui Inter Milano, echipă pentru care a și debutat în Serie A, jucând de asemenea pentru nerazzurri în Cupa Italiei și Europa League. Pe parcursul carierei sale de fotbalist profesionist a evoluat la echipe precum Inter Milano, Bari, sau Cesena.

Isaac Donkor are și cetățenie italiană si a evoluat pentru naționala U 21 a Ghanei.

„Vor mai urma una sau două mutări în următoarele zile. E exclus să mai plece cineva. Există interes pentru jucătorii noștri, sunt cluburi interesate, nu contest, dar nu mai pleacă nimeni” – președintele Marcel Popescu 

”Alex Ioniță este un jucător pe care și-l dorește toată lumea. Am fi meschini dacă am spune că nu ne interesează. În prima parte a sezonului regulat a «spus» foarte multe. Nu înțeleg cum a fost tras pe bară un jucător cu asemenea calități. Chiar el a zis că fotbalul s-ar termina dacă mai merge pe drumul ăsta. Numai de discuții de transferuri nu cred că are CFR Cluj chef acum. Excludeți Craiova din discuția pentru Denis Alibec. Nici vorbă de așa ceva”, a mai precizat Marcel Popescu. 

Dorit de olteni, Andrei Cristea și-a prelungit până la urmă contractul cu Poli Iași până în 2020.