Mergi direct la conținut »
VIDEO / Jandarmul lovit cu scaunul ieri la Cluj a fost stabilizat și este în continuare la Terapie Intensivă. Momentul în care a fost lovit
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO / Jandarmul lovit cu scaunul ieri la Cluj a fost stabilizat și este în continuare la Terapie Intensivă. Momentul în care a fost lovit

VIDEO / Jandarmul lovit cu scaunul ieri la Cluj a fost stabilizat și este în continuare la Terapie Intensivă. Momentul în care a fost lovit

Jandarmul lovit cu un scaun în cap spre finalul partidei dintre „U” Cluj și Hermannstadt Sibiu, scor 0-2, din prima manșă a barajului de promovare / retrogradare în Liga 1 la fotbal, a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca.

UPDATE. Jandarmul va fi ţinut sub supraveghere câteva zile, la secţia de Terapie Intesivă a spitalului de Neurochirurgie.

Acesta a fost diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă, a notat mediafax.

”Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga.

După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a spus Adela Golea, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca .

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare.

Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ.

Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite”, au spus
reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.


Consiliul Europei a cerut „urgent” avizul Comisiei de la Veneția în legătură cu dizolvarea Parlamentului de la Chișinău

Close
Închide
  Close