Citiți și LIVE TEXT Finala de la Roland Garros: Simona Halep – Jelena Ostapenko (sâmbătă, ora 16.00, Eurosport). Totul despre adversara din Letonia

Anul trecut, pe 6 ianuarie, britanica Naomi Broady a acuzat-o pe Jelena Ostapenko de faptul că se poartă precum un copil de țâță! Deși a învins-o pe letonă la Auckland Classic, 4-6, 7-6, 7-5, ea a acuzat-o de nebunie pe Jelena, susținând că, în timpul meciului, adversara a aruncat intenționat racheta în direcția unui copil de mingi!

Jelena Ostapenko e nebună! Cine a făcut această acuzație ! ”A aruncat cu racheta în direcția unui copil de mingi”. ”Bitch fight” în 2016! A lovit-o și pe Simona / FOTO&VIDEO Jelena Ostapenko e nebună! Cine a făcut această acuzație ! ”A aruncat cu racheta în direcția unui copil de mingi”. ”Bitch fight” în 2016! A lovit-o și pe Simona / FOTO&VIDEO Jelena Ostapenko e nebună! Cine a făcut această acuzație ! ”A aruncat cu racheta în direcția unui copil de mingi”. ”Bitch fight” în 2016! A lovit-o și pe Simona / FOTO&VIDEO

French Open tennis tournament at Roland GarrosIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Broady i-a a cerut arbitrului Blaze Trifunovski s-o descalifice pe Ostapenko!

Letona și-a aruncat racheta, care a lovit peretele din spatele terenului și l-a lovit în umăr pe unul dintre copii de mingi. Totul se petrecea în tie-break-ul celui de-al doilea set.

Arbitrul a considerat că letonei doar i-a scăpat racheta din mâna și nu a descalificat-o. I-a acordat, totuși, un avertisment.

Candidatul turmentat: noi cu cine votăm?

Recomandări
Candidatul turmentat: noi cu cine votăm?


::placeholdeR–>

Și Ostapenko a fost nevoasă, la final, mai ales că a pierdut: ”Jelena susținut că purtarea mea a fost urâtă. Dar nu cred că am făcut ceva lipsit de substanță. A fost destul de clar că a făcut un gest nebunesc și și-a aruncat racheta în direcția acelui băiat. Ar fi trebuit să fie descalificată”.

Cum jucătoarele și-au aruncat vorbe grele pe teren, episodul e cunoscut ca ”Bitch fight”!

French Open tennis tournament at Roland GarrosIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

A lovit-o și pe Halep, deși erau partenere!

Pe 27 septembrie 2016, Halep și Ostapenko au făcut pereche în proba turneului de dublu de la Wuhan (China). În primul tur, jucau cu perechea formată din Bethanie Mattek-Sands și Lucie Safarova, în chiar primul tur al turneului. După doar 26 de minute de joc, Halep s-a văzut nevoită să se retragă din meci, după ce a fost lovită brutal în ureche de o minge expediată feroce chiar de partenera sa, Jelena Ostapenko. 

”A fost un schimb lung de mingi. Eu si Mattek-Sands eram la fileu. Ostapenko a vrut să lovească mingea cu reverul sau cu dreapta, nu sunt sigură. Eram cu privirea înainte. M-a lovit chiar aici, chiar în partea stanga a capului. M-a lovit o minge care avea cam 150 de kilometri pe oră.  Am fost amețită la început, dar apoi mi-am revenit”, declara Simona Halep după experiența nefastă din acel meci.

Cercetătorul Adrian Constantin, laureat cu „Nobelul Austriei”, despre praful saharian: „Un fenomen vechi. Sunt studii care arată că exista și în urmă cu o mie de ani”
Recomandări
Cercetătorul Adrian Constantin, laureat cu „Nobelul Austriei”, despre praful saharian: „Un fenomen vechi. Sunt studii care arată că exista și în urmă cu o mie de ani”

Acela a fost primul și ultimul meci în care Halep și Ostapenko au făcut pereche.

Jelena Ostapenko e nebună! Cine a făcut această acuzație ! ”A aruncat cu racheta în direcția unui copil de mingi”. ”Bitch fight” în 2016! A lovit-o și pe Simona / FOTO&VIDEO

Citiți și Simona Halep, după calificarea în finală la Roland Garros: ”Vreau să dau totul, nu am nimic de pierdut!”

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News