Mergi direct la conținut »
Jorge Jesus: ”Nu ne gândim la blesteme, jucătorii nu ştiu această poveste!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Jorge Jesus: ”Nu ne gândim la blesteme, jucătorii nu ştiu această poveste!”

Antrenorul de la Benfica Lisabona, Jorge Jesus, consideră că echipa sa nu poate fi cotată favorita finalei Liga Europa cu Sevilla, în ciuda faptului că în semifinale a eliminat-o pe Juventus Torino. "Această finală continuă ceea ce Benfica a realizat în marea parte a sezonului, trebuie să profităm de drumul parcurs. Să fim din nou în finala Ligii Europa este extraordinar, pentru că noi muncim ca să jucăm mari finale. În acest sezon am câştigat deja două titluri şi vom încerca să-l obţinem pe al treilea. Suntem concentraţi şi încrezători. Noi întâlnim un adversar care a câştigat de două ori Liga Europa, va fi un meci greu şi nu cred că se poate vorbi de favoriţi. Nu cred că Benfica este favorită pentru că a jucat finala anul trecut", a declarat Jesus, conform Mediafax.

El a anunţat că jucătorii nu se gândesc la ”blestemul” celor şapte finale pierdute în cupele europene şi că nu au câştigat un titlu european de 52 de ani. „Nu ne gândim la aceste lucruri. Cei mai mulţi jucători nu ştiu această poveste. Este o legendă care face parte din tradiţia noastră. Avem ocazia să demonstrăm că nu este adevărat. Acest lucru ne dă mai multă forţă şi motivaţie în finală. Putem aduce oricând un alt titlu, dar sperăm să fie azi”, a încheiat antrenorul portughezilor.

Finala Ligii Europa Benfica – Sevilla va avea loc pe stadionul ”Juventus Stadium”, de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct la Pro TV.

Close
Închide
  Close