Mergi direct la conținut »
Jose Mourinho a luat un an de închisoare și o amendă de 669.323 euro
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Jose Mourinho a luat un an de închisoare și o amendă de 669.323 euro

Jose Mourinho a luat un an de închisoare și o amendă de 669.323 euro

Jose Mourinho a luat un an de închisoare și o amendă de 669.323 euro. Marele antrenor de la Manchester United a fost găsit vinovat - ca multe alte vedete trecute prin Spania - de delicte fiscale, fiindcă nu și-a declarat toate veniturile, inclusiv cele obținute din vânzarea drepturilor de imagine, a anunțat gsp.ro.

Jose Mourinho a fost antrenor la Real Madrid în perioada 2010 – 2013. A  fost acuzat de o fraudă fiscală de 3,3 milioane de euro, iar în 2014 a plătit 4,4 milioane de euro.

Condamnarea e cu suspendare

Jose Mourinho nu va sta nicio secundă după gratii, fiindcă în Spania pedepsele mai mici de 24 de luni sunt cu suspendare. „Mou” a ajuns la o înțelegere cu statul spaniol și a acceptat un an de închisoare și o amendă de 669.323 de euro.

Din pricina unor probleme similare, multe nume mari – Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Modrici, Di Maria – au ajuns în fața judecătorilor, iar, până la urmă, au ajuns la un acord cu autoritățile.


Citește și:

O româncă numită ministrul Sportului în Franța. Fosta înotătoare Roxana Mărăcineanu a fost numită de Macron în guvernul francez

Românca Roxana Mărăcineanu, noul ministru al Sportului din Franța, s-a făcut remarcată criticând dur sportul francez

Close
Închide
  Close