Mergi direct la conținut »
Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru a semnat cu CSA Steaua
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru a semnat cu CSA Steaua

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru a semnat cu CSA Steaua

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru a semnat cu CSA Steaua. Steaua București continuă seria achizițiilor importante, doi jucători de tenis fiind legitimați de clubul militar: jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 172 în clasamentul WTA, și Ştefan Paloşi, 18 ani, locul 26 în topul mondial al juniorilor.

Dulgheru a debutat în tenisul profesionist în 2005, dar a jucat primul turneu WTA în 2009, la Varșovia, competiție pe care a câștigat-o de două ori. Cea mai bună clasare în ierarhia mondială a fost locul 26, ocupat în aprilie 2011. Clasarea în primele 80 de jucătoare al ierarhiei WTA reprezintă principalul obiectiv pe care sportiva stelistă și la propus împreună cu staff-ul tehnic al clubului, pentru proba de simplu.

”Am crescut cu Steaua. Ţineam cu Steaua. Steaua este pentru România un mare nume, iar pentru mine este o provocare frumoasă. Ne bucurăm de primirea călduroasă”, a declarat Alexandra Dulgheru.

Al doilea jucător legitimat este tânărul tenismen, Ştefan Paloşi, 18 ani, locul 26 în clasamentul mondial al juniorilor. Prin ambiție și dorința de a progresa și a eforturilor susținute a devenit multiplu campion național, atât în probele de simplu, cât și în cele de dublu. În 2017 a făcut parte din echipa de Cupa Davis a României, pentru confruntarea cu Belarus, de la Minsk.

”Steaua este o provocare şi abia aştept. Îmi doresc să vă bucur cu rezultatele mele. Am început perioada de pregătire, iar în aprilie am primul turneu, apoi vor urma Roland Garros şi Wimbledon”, a afirmat Ștefan Paloşi.

Citiți și Alexandra Dulgheru s-a accidentat din nou. Cât va lipsi de pe terenurile de tenis / VIDEO

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a semnat contractul cu CSM București de la Miami

Close
Închide
  Close